Vuze-turning on devices

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by palckofv, Jul 16, 2009.

  1. palckofv macrumors regular

    Joined:
    Nov 22, 2008
    #1
    I searched for an answer to this on a lot of different sites. I am running osx 10.5.7. I can't get devices to turn on in Vuze. When I click turn on a window pops up to tell you what it is and asks if I want to integrate with iTunes etc. I click yes and then a progress bar comes up and it says Vuze Transcoder but nothing happens in the progress bar. I left it on for two hours last night and no progress. My ps3 shows up under the devices tab but it just won't turn on. Is there a sharing setting in system prefs that I need to change or something else like that? My friend has gotten this to work but he is running a pc. Maybe it doesn't work with mac. But it says nothing about that on the website. Can someone please help me? Thanks a lot.
     
  2. Fa7mac macrumors regular

    Fa7mac

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Location:
    Macau
    #2
    hi, i ´m facing this same problem. did you figure it out?
     
  3. palckofv thread starter macrumors regular

    Joined:
    Nov 22, 2008
    #3
    yes I did. But now that I've got it on I can't get anything to convert. Here is a post from the vuze help forums. just follow these instructions and download both files.


    Same thing happened to me! :p
    make sure UAC is turned off, or if you don't know how to do that make sure VUZE is off and then right click on the icon and select "Run As Administrator" that will bypass UAC....
    also i had problems downloading it so what I did was manully download Itunes integradtion and transcoder.

    go to tools>plugins>install wizard.
    then selecting the itunes and transcoder...next....next...next... all the way untill they are sitting trying to download in vuze.
    stop the downloads even though they are not moving.
    download both files:
    http://azureus.sourceforge.net/plugins/azitunes-win32_0.2.3.zip
    http://azureus.sourceforge.net/plugins/vuzexcode-win32_0.2.6.zip

    save them to:
    C:\Users\ "You User Name" \AppData\Local\Temp
    You will have to overwrite them.

    then go back into vuze and do a force recheck...

    close the installer and start over again,
    go to tools>plugins>install wizard.
    then selecting the itunes and transcoder...next....next...next... all the way
    and it should bypass downloading...
    :p

    Edited by: joshrahn1 at alextech dot edu on Jun 3, 2009 9:33 PM
     
  4. Fa7mac macrumors regular

    Fa7mac

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Location:
    Macau
    #4
    Thank you so much!
    I did what you said and now it is working :)
    pretty cool
     
  5. palckofv thread starter macrumors regular

    Joined:
    Nov 22, 2008
    #5
    no problem. it is pretty cool. I love the feature. i think they added support for psp recently too
     

Share This Page