W2 and W2c question

Discussion in 'Community Discussion' started by dukebound85, Mar 20, 2010.

  1. dukebound85 macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level
    #1
    So my employer had errored in my earnings on my original W2.

    I was issued a W2c that reflected the change but box 2 was blank. Does the W2c only reflect changes that are made and anything NOT changed is correctly reported in the original W2?

    Thanks
     
  2. dukebound85 thread starter macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level
  3. renewed macrumors 68040

    renewed

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Location:
    Bemalte Blumen duften nicht.
    #3
    Link
    Seems like only corrections to the W-2 need to be completed. So I'm assuming only what needs to be corrected is filled out.
     
  4. dukebound85 thread starter macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level
    #4
    Ok, so just use the original W2 numbers for the blanks on the W2c?

    Thanks:)
     
  5. scottness macrumors 65816

    scottness

    Joined:
    Mar 18, 2009
    Location:
    Room 101
    #5
    Yep. I got the same thing a few years ago. The w2c only had the info that needed correction.
     
  6. dukebound85 thread starter macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level
    #6
    Cool thanks. Spared me from calling my company up and sounding clueless about it
     
  7. renewed macrumors 68040

    renewed

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Location:
    Bemalte Blumen duften nicht.
    #7
    Link

    If you trust eHow then the 3rd step says this:

     

Share This Page