Warning: Leopard Time Machine and Aperture

Discussion in 'Digital Photography' started by buffalomike, Oct 27, 2007.

  1. buffalomike macrumors newbie

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Location:
    buffalo
    #1
  2. Clix Pix macrumors demi-goddess

    Clix Pix

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Location:
    8 miles from the Apple Store at Tysons (VA)
    #2
    Thanks for the Heads-Up! I haven't gotten to doing anything with Time Machine yet, so this is a good thing to know....
     
  3. Westside guy macrumors 601

    Westside guy

    Joined:
    Oct 15, 2003
    Location:
    The soggy side of the Pacific NW
    #3
    I guess it's a good thing I wasn't able to buy Leopard yesterday. :D

    Thanks for the heads' up!
     
  4. cube macrumors G4

    Joined:
    May 10, 2004
    #4
    Please put it in this guide to increase the chances people become aware of this.
     
  5. mcarnes macrumors 68000

    mcarnes

    Joined:
    Mar 14, 2004
    Location:
    USA! USA!
  6. jerryrock macrumors 6502

    jerryrock

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Location:
    Amsterdam, NY
    #6
    There was an update released to fix the problem (Aperture 1.5.6).
     
  7. cube macrumors G4

    Joined:
    May 10, 2004
    #7
    I saw this update but it doesn't mention this problem specifically, and the Apple support page reporting the issue has not been changed.
     
  8. tyr2 macrumors 6502a

    tyr2

    Joined:
    May 6, 2006
    Location:
    Leeds, UK
    #8
    Apple have updated their advice to state that you should exclude your Aperture library from Time Machine, it should then be ok to use Aperture with Time Machine on auto.
     
  9. pprior macrumors 65816

    Joined:
    Aug 1, 2007
    #9
    I've excluded my Aperture Library - but what about vaults? I have a vault, and would like time machine to at least back that up.

    It's absurd that nobody at apple figured out that Time Machine wouldn't work with Aperture. My photos are probably my most valuable data on the machine!!
     
  10. sparker macrumors newbie

    Joined:
    Mar 19, 2006
    Location:
    Colorado
    #10
  11. M@lew macrumors 68000

    M@lew

    Joined:
    Nov 18, 2006
    Location:
    Melbourne, Australia
    #11
  12. nickel macrumors newbie

    Joined:
    Jul 6, 2006
    #12
    Sucks that the new Aperture doesn't support Time Machine like iPhoto does, I was hoping to zoom around my deleted Aperture library.
     

Share This Page