Watching Lost on abc.com?

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by wheezy84, Jan 31, 2008.

  1. wheezy84 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 19, 2008
    #1
    Hi,

    I'm trying to watch Lost on abc.com via their HD stream player. But when I install the plugin that is required, nothing happens. I'm using Safari on Tiger OS. My comp is a Macbook. Any ideas? Thanks in advance. Peace
     
  2. pilotError macrumors 68020

    pilotError

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Location:
    Long Island
    #2
    I have watched other shows in HD to catch up on ones I missed.

    iMac 20" core duo - OS 10.5.1

    Never had an issue.
     
  3. kfordham281 macrumors 6502

    Joined:
    Dec 4, 2007
    #3
    Have you tried using Firefox instead? When something doesn't work as it should in Safari or Camino I try FF. FF usually works fine.
     
  4. wheezy84 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 19, 2008
    #4
    finally worked with Firefox. Thanks!
     
  5. kfordham281 macrumors 6502

    Joined:
    Dec 4, 2007
  6. mmoore42 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Location:
    Louisiana
    #6
    same problem

    I am having the same problem as the original person. However, neither Safari or Firefox is working. Safari gives me an error code when I try to download ABC's software.
    Firefox downloaded the software, but will not run the program.

    Are there any firewall settings that may be blocking the program? I am able to watch the previews and clips that they show.
     
  7. shneady macrumors member

    Joined:
    Jan 29, 2009
    #7
    I'm having the exact same problem as well... I tried watching Lost last night, and apparently their player only supports IE and FF. So, I installed FF, and it's not opening either... Any help out there, please, would be greatly appreciated. I hate IE with a passion. Definitely do not want to use!! FF seems cool too, if only I can get the players to work... On that note, when will these online players support Safari? I hate that they don't! I love my Safari with a passion....
     
  8. pilotError macrumors 68020

    pilotError

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Location:
    Long Island
    #8
    I've just tried both Firefox and Safari. Safari gave me a DRM Key error, but Firefox was fine.

    I'm using Leopard 10.5.6

    I also have perian and a bunch of other Codecs installed, could that be the difference?

    Flash Player according to the Adobe website: You have version 10,0,12,36 installed
     
  9. drichards macrumors 6502a

    drichards

    Joined:
    Nov 30, 2008
  10. mmoore42 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Location:
    Louisiana
    #10
    Well, I am still on version 10.4, but the abc site indicates that that should be ok. I do have version 10 of adobe.

    Your mention of codecs and perian is over my head, I'm afraid. And what is Boxee?


    I'm using Leopard 10.5.6

    I also have perian and a bunch of other Codecs installed, could that be the difference?

    Flash Player according to the Adobe website: You have version 10,0,12,36 installed
     
  11. montycat macrumors 6502

    montycat

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Location:
    Florida
    #11
    I have no problem at all viewing Lost. I have all the latest updates installed. I think the quality is excellent. Watching TV on ones computer is growing every day. I work with some people that gave up on satellite or cable and just use their computer. MC
     

Share This Page