WAY TO ACTIVATE iPHONE 3Ge

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by timmypv15, Jul 11, 2008.

  1. timmypv15 macrumors regular

    Joined:
    Jun 10, 2007
    #1
  2. honeycrisp macrumors regular

    Joined:
    Nov 28, 2007
  3. KratosKilla macrumors regular

    Joined:
    Mar 29, 2008
  4. kmay37 macrumors member

    Joined:
    Jul 8, 2008
    #4
    Does that -4 error show up on the phone or on itunes...either way i don't get it, but i was wondering...I get the network can't be found error
     
  5. ecks618 macrumors 6502

    ecks618

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Location:
    NYC
    #5
    Worked on all three of my iphone...Nice find.
     

Share This Page