Weaird sound when I put in AoE3

Discussion in 'Mac and PC Games' started by master7000, Oct 24, 2009.

  1. master7000 macrumors member

    Joined:
    Oct 13, 2009
    #1
    So I just got Age of Empires 3 like 5 minutes ago and whenever I put in the disk my computer makes this weird sound. I have all of the requirments except 64MB video card but I was told that doesn't matter. But I don't like the sound cause it's no normal. Then when I take out the disk it's fine again. Could someone help me please?
     
  2. techfreak85 macrumors 68040

    techfreak85

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Location:
    Places
    #2
    Is it the DVD drive that is making the noise?
     
  3. master7000 thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 13, 2009
    #3
    I don't know whats making the sound. But I do have a DVD drive.
     
  4. master7000 thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 13, 2009
  5. master7000 thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 13, 2009
    #5
    Now it's not opening up because I have 32 MB video card and it takes 64MB but my friend said this doesn't matter. Is there a patch or something that will make it work?
     

Share This Page