Weather icon problems

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by jamesapp, Jan 3, 2010.

  1. jamesapp macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 7, 2008
    #1
    Hello,
    my weather icon on my springboard has a question mark and a degrees sign. I am using the iglassol theme and my weather icon didn't change at first I thought iglassol didn't have an icon for it. Could anyone help me figure this out, even the stock weather app has a number for the degrees is that correct?I did install weathericon from cydia, I am a little confused. I have a weathericon in settings. I also may have downloaded a weather plugin for lockinfo. Any help would be appreciated.
     
  2. UngratefulNinja macrumors 68000

    UngratefulNinja

    Joined:
    May 9, 2009
    Location:
    Pennsylvania
    #2
    Mine will occasionally not be able to fetch the weather and and I'll get that question mark. Usually rebooting solves it because it forces weathericon to re-fetch.
     
  3. jamesapp thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 7, 2008
    #3
    I uninstalled weathericon, and I still have the question mark. I might have to restore to fix it.
     
  4. fsck-y dingo macrumors 65816

    fsck-y dingo

    Joined:
    Jun 14, 2009
    #4
    Before restoring try respringing the phone so it forces weathericon to get new data. Once it does go to Settings>WeatherIcon and turn off icon temp then uninstall. If you want to keep WI just open the Apple Weather app and once it updates weathericon will too. Somethings up with WI lately. It's not updating on it's own anymore. At least not for a few of us. The developer knows this and is working on a fix.
     
  5. jamesapp thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 7, 2008
    #5
    I reinstalled wi it worked for a little while. Now I have the question mark. I have the temperature on the status bar, but not on the icon. It seems a little bit buggy, I would like to be able to disable wi if I could.
     
  6. foob macrumors 6502

    foob

    Joined:
    Feb 17, 2009
    #6
    Are you on 3.1? My WI worked since 2.2 days until I went to 3.1 last week, now it does the same thing. It gets the question mark when I unlock the screen but usually updates fairly soon after. If it doesn't, it will update when I open WeatherBug, which is the weather app I use it with.
     
  7. jamesapp thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 7, 2008
    #7
    I am on 3.1 hopefully there will be an update soon. Even when I open my weather app and it updates my weather app just shows a question mark also my status bar doesent seem to update.
     

Share This Page