Weather Widget

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by trev, Jul 13, 2007.

  1. trev macrumors 6502

    Joined:
    Nov 11, 2006
    Location:
    St. John's, NL
    #1
    Howcome mine isn't giving me the 5 day forecast that it did a few days ago... is this happening to anybody else, or is it just me? I'm using the widget that came with my mac when I got it.
     
  2. lamina macrumors 68000

    lamina

    Joined:
    Mar 9, 2006
    Location:
    From Canada, living in Seoul
    #2
    Hello,

    Click once on the bottom-ish part of the widget.
     
  3. iGazer macrumors newbie

    Joined:
    May 9, 2006
    #3
    some widgets reset with security updates and such.
     
  4. CalBoy macrumors 604

    CalBoy

    Joined:
    May 21, 2007
    #4
    I don't think that was the OP's problem. It seems to me he hit the widget and caused it to minimize. The weather widgets do that. He didn't say that the city was reset; he said the five day forecast couldn't be seen. Big difference.
     
  5. emptyCup macrumors 65816

    emptyCup

    Joined:
    Jan 5, 2005
    #5
    Try changing the city to something else and then back to your own city or removing it and redisplaying on the Dashboard.
     
  6. dcv macrumors G3

    Joined:
    May 24, 2005
    #6
    Because the weather changes over time? :D


    Sorry, couldn't resist. Maybe you have just 'minimised' it by accident so it's showing the top half only - as lamina/Calboy suggested, just try clicking on it to restore the full size.
     

Share This Page