Web pages not displaying correct with new IMac

Discussion in 'macOS' started by acrafton, May 7, 2011.

  1. acrafton macrumors 6502

    Joined:
    Jan 18, 2006
    #1
    So. . got the wife a new IMac this week and she is having a problem with browsers (both Safari and Firefox). Certain websites (or pages on certain websites) don't display correctly. It is making her crazy and she is making me crazy. . .

    For example, if I go to www.amazon.com. All looks fine. But if I click on "account" for example, it is displayed in a basic text format with no buttons, wacky formatting, etc.

    So far I have tried:
    reinstalling safari
    deleting prefs
    using Firefox (same behavior)

    There are no safari addins. Any ideas? Thanks.
     

    Attached Files:

  2. larkost macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 13, 2007
    #2
    First guess: this is a problem you are having only with https, not http connections. Probably something in the ssl validation for the servers they use for hosting image and css content (e.g: static content, as opposed to the main html generating code).

    So, is there anything with https proxies that you have been messing around with on your network? I am guessing it is not a setting on the computer, since Safari uses the system-wide proxies, and FireFox uses its own proxy settings (*grumble* *grumble*), which I why I tend to think it is a problem with your network.
     
  3. ddmcnair macrumors member

    Joined:
    Apr 25, 2011
    #3
    Web Pages not Displaying correctly

    I had the same problem myself today and I was using Firefox. My solution was to quit the web browser, not just close. When I restarted Firefox the pages displayed correctly.
     
  4. acrafton thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 18, 2006
    #4
    My mac works fine

    My new 2011 Macbook Pro on the same network displays everything fine. Just the wife's. . .

    I have not messed around with any settings (on either machine).
     

Share This Page