web sharing suddenly stops working

Discussion in 'macOS' started by phobos, Dec 5, 2009.

  1. phobos macrumors regular

    Joined:
    Feb 25, 2008
    #1
    Hello there!
    I'm using web sharing all the time to stream content from my mac to my ps3. It was always working flawlessly with no issues whatsoever. Today there's no way I can connect to from my ps3 and any other device as well. It's not a password error message I'm just getting a "could not connect to the server" error.
    I opened up the apache 2 server log and I'm getting a variety of errors. I'm not really sure though what they mean.
    If anyone has any ideas please let me know!!

    Here's the log

    "[Sat Dec 05 22:33:07 2009] [notice] caught SIGTERM, shutting down
    [Sat Dec 05 22:33:32 2009] [warn] Init: Session Cache is not configured [hint: SSLSessionCache]
    mod_bonjour: Skipping user 'dk79' - cannot read index file '/Users/dk79/Sites/index.html'.
    [Sat Dec 05 22:33:32 2009] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
    [Sat Dec 05 22:33:32 2009] [notice] Digest: done
    [Sat Dec 05 22:33:32 2009] [notice] Apache/2.2.13 (Unix) mod_ssl/2.2.13 OpenSSL/0.9.8k DAV/2 PHP/5.3.0 configured -- resuming normal operations
    [Sat Dec 05 22:36:20 2009] [error] [client 192.168.1.3] File does not exist: /Library/WebServer/Documents/favicon.ico, referer: http://192.168.1.3/~dk79/PS3/
    [Sat Dec 05 22:36:21 2009] [error] [client 192.168.1.3] File does not exist: /Library/WebServer/Documents/favicon.ico, referer: http://192.168.1.3/~dk79/PS3/
    [Sat Dec 05 22:36:51 2009] [notice] caught SIGTERM, shutting down
    [Sat Dec 05 22:37:25 2009] [warn] Init: Session Cache is not configured [hint: SSLSessionCache]
    httpd: apr_sockaddr_info_get() failed for dk79.local
    httpd: Could not reliably determine the server's fully qualified domain name, using 127.0.0.1 for ServerName
    mod_bonjour: Skipping user 'dk79' - cannot read index file '/Users/dk79/Sites/index.html'.
    [Sat Dec 05 22:37:25 2009] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
    [Sat Dec 05 22:37:25 2009] [notice] Digest: done
    [Sat Dec 05 22:37:25 2009] [notice] Apache/2.2.13 (Unix) mod_ssl/2.2.13 OpenSSL/0.9.8k DAV/2 PHP/5.3.0 configured -- resuming normal operations
     
  2. angelwatt Moderator emeritus

    angelwatt

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    USA
    #2
    The log looks fine. There's only 2 errors there and it's just looking for a favicon for the site. The rest is just notices and warnings, but nothing critical.

    Have you tried rebooting or turning web sharing off and on?
     
  3. phobos thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 25, 2008
    #3
    I've done all the little thing like turning off and back on the web sharing option, restarting the machine, looking for the conf file but nothing really works.
    I have no idea what is wrong!!

    I ran this command that was suggested to me by another user "sudo chmod -R 755 ~/Sites"

    but did not change my situation.

    I seem to be able to login through my ps3 momentarily but when I hit refresh I'm losing the small icons and after a second refresh I get the can't connect to the server message.
    Trying through my iphone I can't even login....
     

Share This Page