Web Tables

Discussion in 'macOS' started by mcavjame, Apr 6, 2008.

  1. mcavjame macrumors 65816

    mcavjame

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Location:
    phased to this universe
    #1
    Well, I was a little disappointed this evening when setting up my playoff hockey pool. I wanted to use my new Pages 08 because it is a universal app on my new Intel based mini. I was copying player stat tables from the web to paste into the prep document. No matter what I did, I could not get the information to paste as a table. I even tried to bring the info into Numbers without success.

    I had to go to my MS Word v.X, because I knew would handle the information. I was again disappointed that this 7 year old app handled the tables so easily when my brand new iApp could not *sigh*.

    Can anyone tell me if I could do anything to remedy the problem?
     
  2. rhett7660 macrumors G4

    rhett7660

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Location:
    Sunny, Southern California
    #2
    If you don't mind can you show us what you were attempting to paste?
     
  3. mcavjame thread starter macrumors 65816

    mcavjame

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Location:
    phased to this universe
    #3
    The stats are in a table, like any you might find all over the web. I am not sure if this link will work, as it has a active server page reference: http://www.pickuphockey.com/hp/hp_nhlreport.aspx

    It doesn't matter, as I have already done the work with MS Office. I was just curious as to why Pages could not handle the task.

    Here is a screen grab of the data:
     

    Attached Files:

    • nhl.png
      nhl.png
      File size:
      35.2 KB
      Views:
      40
  4. rhett7660 macrumors G4

    rhett7660

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Location:
    Sunny, Southern California
    #4
    Yeah, it wouldn't let me in. You could get the info in, but it would not paste into a table like? Just wanting to make sure I have this correct. I was able to get info from msn.com the structure was the same, but there was not table. If that makes sense.
     
  5. mcavjame thread starter macrumors 65816

    mcavjame

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Location:
    phased to this universe
    #5
    Yes, the info pastes, but not as a table. That would make a ton of work to reformat all the data.
     
  6. rhett7660 macrumors G4

    rhett7660

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Location:
    Sunny, Southern California
    #6
    Couldn't tell you. I spent about a half hour trying to do it to and it won't. Went to help and that was no help.

    Sorry I couldn't help. Hopefully someone with more advanced experience with this program can shed some light for us on how to do this.
     

Share This Page