Website doesn't load on Firefox, Chrome, Safari

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Mdv2, Jan 7, 2010.

  1. Mdv2 macrumors regular

    Joined:
    Feb 26, 2008
    #1
    Recently, I have reinstalled Mac Snow Leopard 10.6.2 on my Macbook Pro, and naturally Firefox as well. Since then, I have difficulties opening www.independer.nl on any browser available.

    Sometimes it does load the main page, but very slowly and any link I click starts loading forever but without any success.

    Does anyone know what the problem could possibly be? I have already called the site and they told me they are not experiencing problems. In addition, it does load on Windows...

    Does anyone know what it could possible be?
     
  2. GGJstudios macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #2
  3. angelwatt Moderator emeritus

    angelwatt

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    USA
    #3
    Sounds like a networking issue since it's effecting all browsers. Google for dns cache clearing, which may help. Are you able to try the site from another machine?
     
  4. alienapp macrumors member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    #4
    well i think its probably because of the location of your server access to it from certain locations may be slower than others.

    Another possible issue is that your web host may not be using good equipment or have a slow connection. Not really sure about this though.
     
  5. Mdv2 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 26, 2008
    #5
    I only use Adblock as addon for Firefox, but switching it off doesn't make any difference. Cleared the cookies as well as cache.

    As I stated, from a Windows machine I can open the site without any problems.

    Thanks for your help anyway, it's much appreciated.
     
  6. angelwatt Moderator emeritus

    angelwatt

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    USA
  7. Mdv2 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 26, 2008
    #7
    I've just updated the firmware of my DIR-655 router and I've always given my Macbook a static IP. Miracally, sites are loading faster than before, independer.nl included.

    Although I am it is fixed, could anyone explain what might have caused it?
     

Share This Page