Weird browser behavior on Mac

Discussion in 'MacBook' started by GoodCop, Feb 19, 2015.

  1. GoodCop, Feb 19, 2015
    Last edited: Feb 19, 2015

    GoodCop macrumors newbie

    Joined:
    Feb 19, 2015
    #1
    Hey, guys.
    I just had to ask if anyone else is having these strange issues, which I think the Mac is responsible for...

    Every site I log into, I get logged out within about 30 seconds, including this one. It happens in all browsers, and has only been happening this week.
    I haven't installed any new software or updates in ages, haven't been to any sites I don't usually visit (I don't use the net that much at all), and haven't plugged in any devices that aren't mine.

    I also noticed that my firefox user agent switcher is having no effect, so I had a look at the about:config page and located the user agent string.
    When I change the agent with the agent switcher, it does indeed change, yet http://whatsmyuseragent.com/ still reports that I'm using Windows NT.

    So I tried it from Safari, which it reports as Chrome, and Opera, which it thinks is Safari.
    I verified by looking at the logs for my own site. Same results.

    Any idea what on earth is going on here?

    Thanks.

    Tom
     
  2. BrettApple macrumors 65816

    BrettApple

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Location:
    Heart of the midwest
    #2
    Nope.

    Does it do this in other user accounts? Is your clock right?
    Does this happen in a fresh install of OS X on another partition?

    Just have to start narrowing it down.
     

Share This Page