Weird characters!?

Discussion in 'MacBook Pro' started by WhiskeyBusiness, Apr 28, 2009.

  1. WhiskeyBusiness macrumors newbie

    Joined:
    Apr 2, 2008
    #1
    for a few weeks now, on webpages I see these things ALL OVER THE PLACE?! What are they and how do I rid myself of them?
    I'm running a mbp:
    Model Name: MacBook Pro
    Model Identifier: MacBookPro4,1
    Processor Name: Intel Core 2 Duo
    Processor Speed: 2.5 GHz
    Number Of Processors: 1
    Total Number Of Cores: 2
    L2 Cache: 6 MB
    Memory: 4 GB
    Bus Speed: 800 MHz
    Boot ROM Version: MBP41.00C1.B03
    SMC Version: 1.27f1

    and I use Firefox/3.0.9


    [​IMG]
     
  2. Str8edgepunker macrumors 6502

    Joined:
    Nov 4, 2001
    Location:
    Philadelphia, PA
    #2
    I've seen similar things on web pages with different language fonts. Try going into View -> Character Encoding and see if changing that helps.

    It also could be that you removed some fonts needed to show the web page properly. What website are you visiting there and have you removed any of your fonts?
     
  3. Bill Gates macrumors 68020

    Bill Gates

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Location:
    127.0.0.1
    #3
    Have you checked to see if the same behavior is present in Safari? Also, your version of Firefox is out-of-date.
     
  4. WhiskeyBusiness thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 2, 2008
    #4

    Tried everything in the character encoding, doesn't do anything. Been visiting tonnes of websites and it comes up on most of them. I haven't removed any fonts, no.
     
  5. jon08 macrumors 65816

    Joined:
    Nov 14, 2008
    #5
    Post the link of such websites. I'd also like to test it on my Penryn 2.5 Ghz... Been also experiencing such font display problems at times.
     
  6. WhiskeyBusiness thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 2, 2008
    #6

    google reader, livejournal, facebook, doesn't seem to do it in safari
     
  7. jon08 macrumors 65816

    Joined:
    Nov 14, 2008
    #7
    I don't know. I guess it works for me. But on Wikipedia it won't display some of the languages...

    It looks like this for me:

    [​IMG]


    How about you?
     
  8. aresinferno macrumors regular

    Joined:
    Oct 13, 2008
    #8
    I even get a few on the macrumors front page.
    It does not show the apostrophe on the front page and instead shows a strange box with 00 92 in it.

    It seems that it was some kind of italics one on the front page as this one shows up now.
     

Share This Page