Weird Chrome video bug (pic inside)

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by ratzzo, Jun 19, 2011.

  1. ratzzo macrumors 6502a

    ratzzo

    Joined:
    Apr 20, 2011
    Location:
    Madrid
    #1
    Hey guys,

    I've been using Chrome on my MBP since I bought it no problems. But recently I am unable to view videos/embedded media on sites, especially youtube, and where the video should be looks like a small window of what's under Chrome. In this case, iTunes was in the background and you can see the song list through the video frame. Any ideas? I marked with a red square what I mean:
     

    Attached Files:

    • ss.jpg
      ss.jpg
      File size:
      224.2 KB
      Views:
      81
  2. blueroom macrumors 603

    blueroom

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Location:
    Toronto, Canada
    #2
    Which MBP might help. Try turning off your extensions.
     
  3. ratzzo thread starter macrumors 6502a

    ratzzo

    Joined:
    Apr 20, 2011
    Location:
    Madrid
    #3
    MBP 15" i5; SL and latest Chrome version. Tried turning off AdBlock, which is my only addon and no dice
     
  4. ratzzo thread starter macrumors 6502a

    ratzzo

    Joined:
    Apr 20, 2011
    Location:
    Madrid
  5. samh macrumors 6502

    Joined:
    Oct 29, 2009
    #5
    Reboot?
     
  6. ratzzo thread starter macrumors 6502a

    ratzzo

    Joined:
    Apr 20, 2011
    Location:
    Madrid
    #6
    I tried, the problem disappears but comes back within a few hours of use.
     
  7. Knoodles macrumors 6502

    Knoodles

    Joined:
    Feb 2, 2003
    Location:
    Gone to the Beach
    #7
    Does this happen with all browsers?
    Are you using one of the beta versions of Chrome?
    Did you recently upgrade Chrome to a new version.
    Try downgrading to a version that didn't have the problem.
     
  8. ratzzo thread starter macrumors 6502a

    ratzzo

    Joined:
    Apr 20, 2011
    Location:
    Madrid
    #8
    Just with Chrome
    Nope, latest version
    It upgraded automatically as soon as the newest stable version was out, about 2 months ago, this problem was born about two weeks ago.

    I guess I'll try your option if I can't find any solution
     
  9. Saltimbank macrumors newbie

    Joined:
    Jul 3, 2011
    #9
    Transparent video box in Chrome 12 & 13

    I have downgraded from a Chrome 13 beta to 12.0.742.112 and the problem has returned. As I scroll Web pages that contain an embedded video box (such as YouTube clips) I can hear the audio but all that I see in the box is content from a window below. No similar problem with Safari 5.0.5 or Firefox 5.0 for Mac.

    Running 2.66 i7 MBP 6,1 - OS X 10.6.8 (8GB)
     
  10. AntonM macrumors newbie

    Joined:
    Dec 22, 2010
    #10
    Same problem as above, started happening about a week ago. Any ideas why its happening? Any help would be appreciated. Thanks
     

Share This Page