Weird font showing up:( please helpp

Discussion in 'macOS' started by RehanG, Oct 23, 2010.

  1. RehanG macrumors newbie

    Joined:
    Oct 23, 2010
    #1
    [​IMG]

    look above this is how it is now showing up;( how to fix it (in all browsers chrome safari ect..) even tried CMD + , and changed all fonts there :( but no help, even deleted and again updated fonts not helping at all:( can some one please come up with some good advice how to fix it:)


    tnx in advance.
     
  2. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #2
    Clickable image from above, properly inserted.

    [​IMG]

    looks like [img]http://a.yfrog.com/img85/424/schermafbeelding2010102v.png[/img], you linked to [img]http://yfrog.com/2dschermafbeelding2010102vp[/img].

    Have you installed anything lately? Has a restart fixed the issue? What exact Mac OS X version do you use?
     
  3. RehanG thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 23, 2010
    #3
    tnx for the reply mate:)

    i am on Mac OS X 10.6.4 , i installed few fonts, but after that i even removed but did not helped:( most annoying is this is on all webpages so almost hard to read:( is there any solution to this .
     
  4. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #4
    How did you install what specific font to which folder and how did you remove the font(s) again and what fonts have you removed?

    And a restart hasn't fixed the issue I suppose?
     
  5. RehanG thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 23, 2010
    #5
    no restart has not helped , i just selected all fonts in that folder and ''install fonts'' and it did the job..

    any solution
     
  6. DewGuy1999 macrumors 68040

    DewGuy1999

    Joined:
    Jan 25, 2009

Share This Page