Weird Mail menu (Snow Leopard)

Discussion in 'macOS' started by besler3035, Sep 3, 2009.

  1. besler3035 macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI
    #1
    Has anyone noticed that there's a blank area when you right click on any of the mailboxes in Mail? (Snow Leopard)

    See attached.
     

    Attached Files:

  2. devburke Guest

    Joined:
    Oct 16, 2008
    #2
    Not happening for me. Try quitting Mail and relaunching.
     

    Attached Files:

  3. Verdanice macrumors regular

    Joined:
    Aug 13, 2007
    #3
    I don't see that, do you have any plugins installed? I would, only Mail.Appetizer doesn't appear to work on SL.
     
  4. Daniel75 macrumors member

    Joined:
    May 5, 2007
    Location:
    Edinburgh
    #4
    Just noticed this as well. Restarted Mail and its ok now. By the way - is it only my case where various apps are randomly crashing? EyeTV, Mail, iTunes... :(

    EDIT - it's back to how it was. Weird. Help?
     
  5. jellybean macrumors regular

    Joined:
    Jun 27, 2006
    #5
    Just checked and yeah, I get that too! No plugins installed. weird
     
  6. besler3035 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI
    #6
    Seems to happen only after you hide Mail. I tried quitting and the bug was gone, but as soon as I hid the app, the issue reappeared.

    Already submitted to Apple. It's not really a problem, just a minor annoyance.
     
  7. Verdanice macrumors regular

    Joined:
    Aug 13, 2007
    #7
    Doesn't cause it for me. Clean install or upgrade would be the next question - I did a clean install.
     
  8. Daniel75 macrumors member

    Joined:
    May 5, 2007
    Location:
    Edinburgh
    #8
    Clean Install for me - it's nothing important though - all those random crashes are really pain in the neck.
     
  9. besler3035 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI
  10. devburke Guest

    Joined:
    Oct 16, 2008
    #10
    Clean install for me, and I always hide Mail, but this never seems to happen.
     

Share This Page