Weird music player issues

coolhands

macrumors regular
Original poster
Oct 18, 2011
195
0
Hi all,
Ever since I jailbroke my iPhone 4s, I have been having a strange problem with the music app on it. Sometimes it won't play a song. For example, in one specific album, it will show the triangle icon next to the battery and everything, but its not actually playing the song. Also, the bar that shows what part of the song is playing doesn't move either. Another problem it has is if I hit shuffle, it might just skip right over a song and not play it. I would really rather not have to restore it to stock, I am really happy with all the jailbreak tweaks. Any help is greatly appreciated. Thanks.

Note: I never had these issues before the jailbreak.
 

mffl04

macrumors member
Mar 23, 2011
70
0
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A406 Safari/7534.48.3)

Manually delete all songs on your iPhone and then re sync them. If you have iTunes Match, turn them off on both your phone and computer.
 

4nortons

macrumors newbie
Jun 12, 2009
16
0
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A406 Safari/7534.48.3)

Manually delete all songs on your iPhone and then re sync them. If you have iTunes Match, turn them off on both your phone and computer.
You only have to delete and re-sync the songs that won't play.
 
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.