Weird phone behaviour, or is it just me?

Discussion in 'iPhone' started by H2SO4, Oct 5, 2015.

  1. H2SO4, Oct 5, 2015
    Last edited: Oct 5, 2015

    H2SO4 macrumors 68040

    Joined:
    Nov 4, 2008
    #1
    Hullo all. I’ve recently noticed something. Would appreciate knowing if anybody else sees this.
    Unlock your phone, leave for 5-10 seconds.
    Depress the lock button, (only long enough to activate it).
    Keep the phone in your hand for another 1-2 seconds.

    Does it vibrate……….?

    EDIT: Sorry, I should add. iPhone 5S32, 9.0.1
     
  2. D.T. macrumors 603

    D.T.

    Joined:
    Sep 15, 2011
    Location:
    Vilano Beach, FL
    #2
    Mine doesn't ... maybe you're always getting a notification when you try this? Just weird timing?
     
  3. Newtons Apple macrumors G5

    Newtons Apple

    Joined:
    Mar 12, 2014
    Location:
    Jacksonville, Florida
  4. H2SO4 thread starter macrumors 68040

    Joined:
    Nov 4, 2008
    #4
    Thanks for replying. Mine does this repeatedly. I could probably reboot or restore or do something but curiously I’d just like to know what it is.
     
  5. H2SO4 thread starter macrumors 68040

    Joined:
    Nov 4, 2008
    #5
    Hmmm, thanks. No worries. I’ll keep looking.
     
  6. D.T. macrumors 603

    D.T.

    Joined:
    Sep 15, 2011
    Location:
    Vilano Beach, FL
    #6
    I'll fiddle around through the course of the day. I'm TouchID'ing in, letting it sit 10 seconds, pressing lock ... maybe it's some weird timing thing.
     

Share This Page