Weird Pixel Problem?

Discussion in 'iPad' started by Baby-T, Mar 16, 2011.

  1. Baby-T macrumors newbie

    Joined:
    Mar 13, 2011
    #1
  2. baummer macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 18, 2005
    Location:
    Southern California
    #2
    Do the dots appear at all times, or only when you're moving it? If they are stationary, they are dead pixels.
     
  3. Baby-T thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 13, 2011
  4. baummer macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 18, 2005
    Location:
    Southern California
    #4
    That's strange. I've never seen anything like that. Does it matter what application you are using, or do they always appear when you move it, regardless of what's on the screen?
     
  5. Gil22 macrumors member

    Joined:
    Mar 16, 2011
    #5
    You got something moving inside, this def needs to be replaced
     
  6. jclardy macrumors 68040

    jclardy

    Joined:
    Oct 6, 2008
    #6
    What app is that in? It may just be that they don't clear the top row of pixels and you only see it when you rotate.

    Its kind of hard to see what you are referring to in the video, if you retake the video in landscape it may be easier to see.
     
  7. Baby-T thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 13, 2011
    #7
    it was in safari.. and i did it to a bunch of "black pages" and it showed the same thing
     
  8. Baby-T thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 13, 2011
    #8
    I'm currently at the genius bar.. And they say it's normal -.- he also showed me the other iPad that had same problem
     
  9. Gil22 macrumors member

    Joined:
    Mar 16, 2011
    #9
    Normal?!?!? Good grief
     
  10. Gil22 macrumors member

    Joined:
    Mar 16, 2011
    #10
    I would just return it and then buy a new one next week if I was you....these jokers
     
  11. Baby-T thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 13, 2011
    #11
    yeah i'm still trying to decide... he actually gave me a new ipad because i had a dead pixel.. and it STILL has the same problem
     
  12. iMJustAGuy macrumors 68020

    iMJustAGuy

    Joined:
    Sep 10, 2007
    Location:
    Beach, FL

Share This Page