Weird Problem with my new iPhone

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by milan03, Jul 22, 2007.

  1. milan03 macrumors 6502

    milan03

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Location:
    New York City
    #1
    Just bought the iphone from the 5th avenue store in NYC (sunday), and plugged it in, itunes opened, and gave me this weird message:

    "iTunes could not connect to the iTunes Store. A secure network connection could not be established.
    Make sure SSL 3.0 or TLS 1.0 is enabled in the Internet Options control panel, then try again."

    Went to the control panel, made sure that those options are checked, still nothing.... Uninstalled/reinstalled the latest iTunes, still nothing... Called at&t.... wow they are closed on sundays... splendid....

    Does anyone know what should i do, and has anyone experienced the same issue? Whats the solution?

    P.S. I googled about this issue, and the "solution" is what I already tried, but it obviously doesnt work. Also, the no activation on sunday screen looked totally different from my error message.

    Thank you in advance. :)
     
  2. Bostonian1976 macrumors member

    Joined:
    Jul 2, 2007
    #2
    download the latest itunes, install it, restart your computer

    Edit: oops you did the install. Did you restart?
     
  3. milan03 thread starter macrumors 6502

    milan03

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Location:
    New York City
    #3
    Did that three times already...
     
  4. Peace macrumors P6

    Peace

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Location:
    Space--The ONLY Frontier
    #4
    What O/S and version are you running.

    what version of iTunes do you have installed.

    any firewall software installed?
     
  5. milan03 thread starter macrumors 6502

    milan03

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Location:
    New York City
    #5

    I'm running Vista Ultimate 32-bit, updated with the latest updates, and downloaded the latest iTunes today. Have no firewall, even the windows firewall is disabled.

    This is really upsetting me right now :(
     
  6. Peace macrumors P6

    Peace

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Location:
    Space--The ONLY Frontier
    #6
    Sorry but I'm not touching Vista with a 10 foot pole.
     
  7. milan03 thread starter macrumors 6502

    milan03

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Location:
    New York City
    #7
    Screenshot... :(
     

    Attached Files:

  8. puckhead193 macrumors G3

    puckhead193

    Joined:
    May 25, 2004
    Location:
    NY
    #8
    ...get a mac :D
    bad usb port? is the phone being recognized? i checked and vista is "supported"
     
  9. AJsAWiz macrumors 68030

    AJsAWiz

    Joined:
    Jun 28, 2007
    Location:
    Ohio
    #9
    When you call, if I were you, I'd select "speak to an Apple Representative" from one of those sub menus. I think you have to select something like calling about an iPhone. AT&T reps would, most likely, be clueless on this topic :apple:
     
  10. milan03 thread starter macrumors 6502

    milan03

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Location:
    New York City
    #10
    Changed ports too... but the iphone has always been recognized... just the itunes cant communicate with the secure server... I'm about to call again. :confused:
     
  11. milan03 thread starter macrumors 6502

    milan03

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Location:
    New York City
    #11
    I can't believe that both ATT and Apple tech support isn't 24/7. There is absolutely no one in their tech offices right now... omg :eek:
     
  12. ukneeq macrumors member

    Joined:
    Jul 13, 2007
    Location:
    Lewisville, TX
    #12
    That is weird. Cingular use to be 24 x 7. I haven't called in awhile though, especially since they switched to AT&T.
     
  13. zapufast macrumors newbie

    Joined:
    Jul 11, 2008

Share This Page