Weird QuestionMark?

Discussion in 'macOS' started by iLoveDeveloping, Mar 15, 2010.

  1. iLoveDeveloping macrumors 6502

    Joined:
    Sep 24, 2009
    Location:
    Ireland
    #1
    Hey,

    The last few days i have been seeing a question mark in my finder window! Its driving me crazy, why is this happening? It only happen since i updated to SL about a month ago...

    Any ideas?

    [​IMG]http://www.twitpic.com/18sksz/full
     
  2. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #2
    Is that a pic of the ? mark? Where does it display? Where the icon is supposed to be?
     
  3. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #3
    [​IMG]


    What appears if you hover over it?

    It seems there was something there that is now removed from your system.
    Something another application put in there, but which has been deleted.
     
  4. GGJstudios macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #4
    Select View > Customize Toolbar and drag it off. Or hold the Command key and drag it off.
     
  5. peterja macrumors regular

    peterja

    Joined:
    Jan 21, 2008
  6. iLoveDeveloping thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Sep 24, 2009
    Location:
    Ireland
    #6

    ye i removed it twice but every time i restart its back! Its very weird... I click on it and EVEN MORE WEIRDLY it pops up a prompt that, "Apples Keynote.... something something" its referring to a video i downloaded a few days ago of Apple keynote speech, which is not deleted! Very weird... But its gone now, ill see if its popped back up when i restart...
     
  7. satcomer macrumors 603

    satcomer

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Location:
    The Finger Lakes Region
    #7
    Check your Login items. They are in System Preferences->Accounts. Something might be in there that trys to load on startup.
     

Share This Page