iPhone Weird Winterboard Bug

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by skippymac, Feb 11, 2013.

  1. skippymac macrumors 6502a

    skippymac

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Location:
    Hampshire, UK
    #1
    Hi guys, I've noticed some odd behaviour in winterboard today which I don't think has happened before.

    Some icons in folders seem to be acting up and not showing the theme I have selected (glasklart):
    How it should look:
    IMG_0554.PNG
    Opening second, third and fourth times respectively:
    IMG_0555.PNG IMG_0556.PNG IMG_0557.PNG

    This folder is the worst, and predominantly fails in this order: Linkedin, tumblr, skype and twitter, although sometimes the other 2 act up as well.

    It's a very inconsistent bug as it doesn't happen the same every time, and sometimes will begin to fix itself before getting worse again. A respring fixes all the icons but they change back again after opening folders.

    The icons in the folder preview are always correct, and apps that aren't in folders are always fine.

    Also as you can see from this screenshot, some icons randomly become larger than others as well.

    IMG_0560.PNG

    Has anyone seen anything like this before??

    List of tweaks includes winterboard, infinifolders, barrel, auxo, springtomize, zephyr and a few others
     
  2. bandofbrothers macrumors 601

    bandofbrothers

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Location:
    Uk
    #2
    Perhaps the theme is not fully iOS 6 compatible yet.
     
  3. skippymac thread starter macrumors 6502a

    skippymac

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Location:
    Hampshire, UK
    #3
    Forgive me for being a bit of a JB n00b, but it seems odd that all the icons were fine up until today, could it be something I updated today? I think I updated springtomize this morning and a couple others...
     
  4. Brian Y macrumors 68040

    Joined:
    Oct 21, 2012
    #4
    Probably an infinifolders/iconsupport update that's caused it. Try removing them to see if it fixes it?
     
  5. Caffeino macrumors member

    Joined:
    Jan 25, 2013
    #5
    I fix my problem ...didn't had anything to do with winterboard.
    I was trying to remember what was the last tweak I download which in my case was an update of a tweak.
    Zephyr cracked had an update which I did.
    Don't know how that works but as soon as I uninstall zephyr my icons were back to normal.
    I then when ahead an downloaded an older version of zephyr... All back to normal.
     
  6. Siggen macrumors 6502

    Joined:
    Apr 1, 2011
    Location:
    Oslo, Norway
    #6
    What about new paid version of zephyr?
     
  7. Caffeino macrumors member

    Joined:
    Jan 25, 2013
  8. ahhboi macrumors regular

    Joined:
    Jan 9, 2012
    #8
    I'm having the same issue too. Paid zephyr.
    I thought it's Springtomize which also has an update todate. :mad:
     
  9. skippymac thread starter macrumors 6502a

    skippymac

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Location:
    Hampshire, UK
    #9
    Strange, on this thread someone says its springtomize which causes the problem, I've got zephyr and springtomize so I'll see if I can figure out which one is being problematic...
     
  10. skippymac thread starter macrumors 6502a

    skippymac

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Location:
    Hampshire, UK
    #10
    I just disabled springtomize (didn't remove) and the issue is fixed so looks like springtomize is the problem :(
     
  11. Dreamre macrumors newbie

    Joined:
    Sep 4, 2011
    #11
    Same thing happened to me today. Updated zephyr and this bug occurs.
     
  12. nwmtnbiker macrumors 68000

    nwmtnbiker

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Location:
    Fidalgo Island
    #12
    You can add Springtomizes repo and get the beta which solves the problem.

    filippobiga.me/betarepo
     
  13. sagar4995 macrumors 6502a

    sagar4995

    Joined:
    Aug 11, 2012
    Location:
    Dubai, UAE
    #13
    curious. how do you 'disbale' cydia apps/tweaks. i've only seen 2 options once i click on modify... Reinstall or Remove. Always wondered how to simply disable them for the time being. i've always removed and then installed again. seems extremely silly, i know... but ive just never seen a 'disable' option in cydia... am i missing the obvious here? :confused:
     
  14. ahhboi macrumors regular

    Joined:
    Jan 9, 2012
    #14
    By using SBsettings or icleaner to disable to mobile substrate i think.
     
  15. skippymac thread starter macrumors 6502a

    skippymac

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Location:
    Hampshire, UK
    #15
    I actually meant just in the springtomize settings. At the top there's a toggle labelled "enable" I just flicked that over and it solved the problem :p Better fix above is to add the springtomize repo and get the beta :)
     

Share This Page