What happened to appsniper?

Discussion in 'iOS Apps' started by gacxx, Jun 5, 2009.

  1. gacxx macrumors regular

    gacxx

    Joined:
    Oct 24, 2007
    #1
    It keeps crashing when i try to open in. Also, since my phone is jailbroken, the springboard ends up going in safe mode. Does anyone else have this problem?
     
  2. Hicks. macrumors regular

    Hicks.

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Location:
    UK
    #2
    This happens regularly with me. Only way I've got it to work is to delete and re-install. I switched to PandorasBox yesterday which appears to be more stable.
     
  3. seanofthedead macrumors member

    Joined:
    Jun 3, 2009
  4. xsecretfiles macrumors 6502

    Joined:
    Aug 1, 2008
    #4
    same here, I hate it

    I had to re-install, but I lost everything because I forgot to backup to server

    And the best way to avoid this in the future is to set it manually sync :(
     
  5. gacxx thread starter macrumors regular

    gacxx

    Joined:
    Oct 24, 2007
    #5
    Well that stinks, and i will probably end up reinstalling. I tried pandora box, but i love appsniper. One of the great things on appsniper is the price change graph for every app. Thanks for your help everyone.
     
  6. iFerd macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 20, 2007
    #6
    I've had no more crashes since reinstalling and setting to manually update from the server. It's been behaving itself for past couple of weeks.
     
  7. Touchy macrumors regular

    Joined:
    Aug 30, 2008
    Location:
    Cape Breton
    #7
    My App Sniper stoped working yesterday. It would "crash" meaning it would go back to the apps sceen when trying to activate the App Sniper application. So I deleted it from iPod and reinstalled during the next sync. Seems to work OK now. This must be a system error "out there" vs on the iPods. Thanks for the help.
     
  8. liptonlover macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 13, 2008
    #8
    I've had the same problem, delete and reinstall.

    I back up my snipes to the server, but I still lose them when I restore so I have to start fresh :( is this happening to anyone else?

    I tried pandorasbox but I think appsniper is better even with the crashes. And hopefully they'll fix it soon too.

    Nate
     

Share This Page