What is happening GRRRRRRR

xriderx11

macrumors regular
Original poster
Jul 26, 2010
133
0
Ok so when I want to listen to my music and plug it into my car and play a song it always displays the WRONG song and wrong title.

I tried restoring it and the SAME THING happens :(

Is this happening to anybody else?



Ive tried it on a Mercedes Benz c350 and Mercedes Benz E class
 

eagandale4114

macrumors 65816
May 20, 2011
1,011
1
Ok so when I want to listen to my music and plug it into my car and play a song it always displays the WRONG song and wrong title.

I tried restoring it and the SAME THING happens :(

Is this happening to anybody else?



Ive tried it on a Mercedes Benz c350 and Mercedes Benz E class
Is never got it to display the correct info.
 

old-wiz

macrumors G3
Mar 26, 2008
8,318
221
West Suburban Boston Ma
Sort of makes me wonder how all the different auto makers manage to keep things straight with different devices plus different software versions plus different car models.
 

jomirrivera

macrumors 6502
Mar 15, 2011
348
23
Ok so when I want to listen to my music and plug it into my car and play a song it always displays the WRONG song and wrong title.

I tried restoring it and the SAME THING happens :(

Is this happening to anybody else?



Ive tried it on a Mercedes Benz c350 and Mercedes Benz E class
does not happen on my toyota :)
 

Dominicanyor

macrumors 65816
Apr 1, 2012
1,097
201
Florida
Ok so when I want to listen to my music and plug it into my car and play a song it always displays the WRONG song and wrong title.

I tried restoring it and the SAME THING happens :(

Is this happening to anybody else?



Ive tried it on a Mercedes Benz c350 and Mercedes Benz E class
Sorry I have the s 500 lol.
 

bigjnyc

macrumors 603
Apr 10, 2008
6,345
3,424
Same thing happened on my infiniti G37. I plugged in my friend's 4S which was running 5.1.1 and it was fine... So it may not be a proble with the car but rather the new OS or Phone
 

inspirations365

macrumors regular
Dec 28, 2008
195
0
Whoo, Toyota!
It happens to me on my Toyota, but ONLY if I'm plugged into the USB port and not using the Music.app to play songs (since it makes you use the dashboard to switch songs, which is just as unsafe as using your phone to change songs (and slower!)). Over BT, if I'm using an app that sends song info to the head unit (Music.app, Pandora), it's all good.

To the OP, how do you have your phone hooked up to your car?
 

xriderx11

macrumors regular
Original poster
Jul 26, 2010
133
0
It happens to me on my Toyota, but ONLY if I'm plugged into the USB port and not using the Music.app to play songs (since it makes you use the dashboard to switch songs, which is just as unsafe as using your phone to change songs (and slower!)). Over BT, if I'm using an app that sends song info to the head unit (Music.app, Pandora), it's all good.

To the OP, how do you have your phone hooked up to your car?

The Mercedes benz charging/audio in plug. I bought the audio option and it came with it.