What is this?

Discussion in 'Mac OS X Lion (10.7)' started by petrucci666, Sep 4, 2011.

  1. petrucci666 macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 30, 2009
    Location:
    San Francisco, CA
    #1
    Never ever have I seen this and it just occured today because I checked for updates yesterday and it worked fine.

    I did install XCode yesterday but I don't think that should cause any problems.


    Screenshot below.
     

    Attached Files:

  2. nin7474 macrumors 6502

    Joined:
    Mar 29, 2009
    #2
    I got the same screen too when i checked for Updates.:mad:
     
  3. sjohnston macrumors newbie

    sjohnston

    Joined:
    May 22, 2011
    Location:
    Melbourne
  4. Lyokokrill macrumors newbie

    Lyokokrill

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Location:
    Orlando, FL
  5. bandofbrothers macrumors 601

    bandofbrothers

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Location:
    Uk
    #5

    Being a newbie I've not actually pressed this button !

    I assumed I would get some form of message when an update is available !

    Right or wrong ??
     
  6. sidewinder macrumors 68020

    sidewinder

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Location:
    Northern California
    #6
    Come on folks.....Apple is obviously having a problem with its servers or it is updating something on the servers.

    S-
     
  7. blipmusic macrumors regular

    Joined:
    Feb 4, 2011
    #7
    Same error notification here as well and I definitely have a working connection. Could just be maintenance or whatnot.

    Apple usually won't release a ton of smaller patches. Instead they opt for bundling them all together AFAIK (depends on how critical a bug/feature is, I guess). My updater is scheduled to check every friday, not on every boot, if I don't check manually.
     
  8. AppleFanatic10 macrumors 68030

    AppleFanatic10

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Location:
    Encino, CA
    #8
    I was just about to post this! I got the same thing a few moments ago. Wonder what's going on?
     
  9. 3bs macrumors 603

    3bs

    Joined:
    May 20, 2011
    Location:
    Dublin, Ireland
    #9
    Same problem here. I wonder what they're doing or if this isn't intentional
     
  10. 3bs macrumors 603

    3bs

    Joined:
    May 20, 2011
    Location:
    Dublin, Ireland
    #10
    Software Update seems to be working again for me
     

Share This Page