iPad Pro What size do you have? 32GB or 128GB?

Discussion in 'iPad' started by virginblue4, Nov 29, 2015.

?

32GB or 128GB?

Poll closed Dec 25, 2015.
  1. 32GB

    30 vote(s)
    22.2%
  2. 128GB

    105 vote(s)
    77.8%
  1. virginblue4 macrumors 68000

    virginblue4

    Joined:
    Apr 15, 2012
    Location:
    United Kingdom
    #1
    So as the question asks, what size iPad Pro did you choose?

    32GB or 128GB?
     
  2. gtmac macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 25, 2010
    #2
    I max out the memory on every iOS device I have ever owned.
     
  3. Gav2k macrumors G3

    Gav2k

    Joined:
    Jul 24, 2009
    #3
    128. Would have settled for 64 had it been an option but 32 was way to low
     
  4. TheSwede macrumors regular

    Joined:
    Oct 27, 2012
    #4
    128gb here, if you can afford it, its the way to go
     
  5. draughn101 macrumors regular

    Joined:
    Feb 23, 2011
    #5
    Went 128, mostly because I didn't have to think about it, it is all that Tmobile offered. It is my only laptop/pc/tablet, so having 128gb is probably the best option. I love this thing.
     
  6. mattjohnson78 macrumors member

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Location:
    Southern California
    #6
    128gb since I got it with LTE from T-Mobile
     
  7. campyguy macrumors 68030

    Joined:
    Mar 21, 2014
    Location:
    Portland / Seattle
  8. double329 macrumors 6502

    Joined:
    Sep 10, 2008
  9. rdavis41 macrumors member

    rdavis41

    Joined:
    Jul 10, 2009
    #9
    128gb wifi only vs LTE option what are the advantages/disadvantages? I currently have the wifi version but have had LTE for all my other iPads. Something is telling me to return for the LTE version or it is just my familiarity. Thoughts?
     
  10. musicpenguy macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 29, 2006
    #10
    32GB - it does force me to keep it clean, would love the extra space but too pricey for me
     
  11. Mike Delta macrumors 6502

    Mike Delta

    Joined:
    Sep 12, 2014
  12. Sylon macrumors 68020

    Sylon

    Joined:
    Feb 26, 2012
    Location:
    Michigan/Ohio, USA
    #12
    I wanted the 128GB, but had a hard time justifying spending about $1200 after Apple Care, Smart Cover and Apple pencil added on. And, being that my old iPad Air was a 32GB model as well and that I never ran into storage issues with it, I figured I could get away with the 32GB Pro and save some money.
     
  13. rdy0329 macrumors 6502

    Joined:
    Mar 20, 2012
    #13
    32GB with intent on a keyboard case and pencil. If it had been for the iPad pro only, i would have gone 128gb.
     
  14. macaximx macrumors 6502

    Joined:
    Apr 5, 2009
    #14
    128GB here. Had an Air 2 that was 128GB and did not want to start cutting apps, videos, pictures etc.
     
  15. GrindedDown macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Location:
    Las Vegas
    #15
    128 is the best value for a device like this and a guy like me. I thought that maybe I could skate by with the 32 gb, but then I looked at my 64gb air and found I had used about 51gb of space and didn't even realize it.

    I take a like of pictures on my d7100 and like to have a few movies or shows on it when I am flying. I prefer to do a lot of image editing and am now using 123D Design as well. I plan to use other apps and storage as well. Built in LTE is very clutch for this thing on the go. I didn't plunk all the money down upfront to be fair. I got it with T-Mobile and paid $800 upfront.
     
  16. jonstatt1 macrumors regular

    Joined:
    Oct 23, 2015
    #16
    The 32GB version shouldn't even exist! It should have been 64 and 128GB. I think the 32GB version was created so they could advertise a "from xxx" price, but in reality it is simply insufficient. I completely understand those that couldn't afford the 128GB version, which is why they should have had a 64GB one.
     
  17. Dominican macrumors regular

    Joined:
    Nov 23, 2013
    #17
    I have 128 lte it was worth every penny good decision I made not getting Wi-Fi .
     
  18. Nausicaa macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 11, 2007
    #18
    I have 128GB LTE version. I always want to max out the devices I buy. In this case though, I'm not so sure. I'll probably keep it because $300 isn't a ton of money anyway, but I wonder if I actually need the space or if I'll really ever need the LTE. I think I'll use it at home or somewhere with WiFi 99.9% of the time, but LTE is always nice and secure to have I guess.
     
  19. Hellenek macrumors member

    Joined:
    Jan 9, 2007
    #19
    What's the actual GB available?
     
  20. DavidLynch macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 9, 2015
    #20
    128GB since it's replacing my laptop. I typically go 64GB and probably would have been ok with that, but 32GB is a bit ridiculous for a device like this.
     
  21. musicpenguy macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 29, 2006
    #21
    26.5 GB is the usable space - I did find a good trick of turning on and off iCloud Drive to wipe out a huge cache that builds up - pretty helpful when I do want to clear space to download a movie or something
     
  22. phillyboy82 macrumors regular

    phillyboy82

    Joined:
    Oct 27, 2015
    Location:
    Not from Philly
    #22
    32GB now to test the waters. If I like it then the 128GB LTE is a possibility once they become more available.
     
  23. Lukeyy19 macrumors 6502a

    Lukeyy19

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Location:
    England, UK
    #23
    I'm currently looking at purchasing one right now and wish there were a 64GB option, the £120 price hike between 32GB and 128GB is a hefty amount.
     
  24. rwp macrumors member

    Joined:
    Oct 13, 2015
    Location:
    LA, CA, US
    #24
    128GB LTE. I have my entire photo and music library loaded (14K photos, 6K songs, and 30 videos), plus all apps/games/docs that I want and still have 36GB free.
     
  25. Ghost31 macrumors 68000

    Ghost31

    Joined:
    Jun 9, 2015
    #25
    I honestly can't believe anyone that's not a grandma just merely wanting to Facebook with their grandkids would get the 32gig. Different strokes I guess
     

Share This Page