What the knob? (Weird graphics bug on 10.5.3)

Discussion in 'macOS' started by digitdean, May 28, 2008.

  1. digitdean macrumors member

    Joined:
    Feb 24, 2004
    #1
    I downloaded 10.5.3 onto my SR MBP earlier today, let it sleep and wake a few times, and it woke up and displayed the attached. Note that that is a screenshot, an honest-to-god Command-Shift-3 screenshot, meaning that the OS probably thought it was doing a fine job of things. Has anyone else experienced this? Any ideas what could be causing it?
     

    Attached Files:

  2. haiggy macrumors 65816

    Joined:
    Aug 20, 2003
    Location:
    Ontario, Canada
    #2
    I had something similar in 10.5.2

    I was running Warcraft 3 though, maybe my graphics card could have over heated at that time. However, recently I just had to take in my computer because it wouldn't start up and I had the logic board replaced.....

    ... If it happens again I suggest taking it to an Apple store
     

    Attached Files:

  3. richard.mac macrumors 603

    richard.mac

    Joined:
    Feb 2, 2007
    Location:
    51.50024, -0.12662
    #3
    do a hardware test by inserting the first install DVD and restarting while holding D. if you get any errors contact Apple Care.
     
  4. Switz213 macrumors 6502

    Joined:
    May 26, 2008
    #4
    The thing with WoW is just a problem that happens with some games. Known as artifacts. Used to happen on my PC with its graphics card. Got the card replaced and haven't had any trouble since....
     

Share This Page