What's going on!?

Discussion in 'MacBook Air' started by vinny3101, Apr 26, 2015.

  1. vinny3101 macrumors member

    Joined:
    Jul 19, 2014
    #1
    So I just updated my MBA to the new version of Yosemite, and my app icons are gone in LaunchPad. The apps are still there, but NO icons. Some of them do, but hardly any! Here's a pic:

    What do I have to do

    Thanks :D
    -Vinny
     
  2. mattopotamus macrumors G5

    mattopotamus

    Joined:
    Jun 12, 2012
    #2
    no pic =/

    serious question, did you restart yet?
     
  3. vinny3101 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 19, 2014
    #3
    yes i did restart it, ill edit it and put a pic in, sorry!
     
  4. vinny3101 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 19, 2014
    #4
    also, what is this alert?
     

    Attached Files:

  5. mattopotamus macrumors G5

    mattopotamus

    Joined:
    Jun 12, 2012
    #5
    That alert just means you need to kill iTunes for something to finish installing. Certain apps need other apps closed to finish the install. For example, to install flash you have to kill safari for it to finish. A similar alert appears.

    I would just let everything finish installing. I bet it will go back to normal once it is all done.
     
  6. vinny3101 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 19, 2014
    #6
    Ok, well now that warning is gone. But my icons are STILL missing. What should I do!?
     
  7. mattopotamus macrumors G5

    mattopotamus

    Joined:
    Jun 12, 2012
    #7
    hmm that is strange. Type this "killall Dock" in terminal. See if that works?
     
  8. vinny3101 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 19, 2014
    #8
    bwahahahahaha. Just tried it!!!!. My warning is gone now, it has been. Should I just reinstall Yosemite. I have no viruses. Anymore advice?:eek:
     
  9. mattopotamus macrumors G5

    mattopotamus

    Joined:
    Jun 12, 2012
    #9
    can't hurt. Sounds like no one else really knows since I am the only one chiming in. Try adding a new user and see if the problem goes away.
     
  10. motrek macrumors 68020

    Joined:
    Sep 14, 2012
    #10

Share This Page