iPhone SE What's ips mean in analytics?

Vermifuge

macrumors 68000
Mar 7, 2009
1,992
1,492
i would really like to help.... but i have no idea what this is referring to

do you have more details?
 

donsummersage

macrumors newbie
Original poster
Sep 29, 2018
21
1

Attachments

DeltaMac

macrumors G4
Jul 30, 2003
10,231
2,688
Delaware
I think an .ips is a crash report

If you get those from Instagram, and you are having struggles with Instagram, then it's something that (I'm guessing here) you could complain to developer support (if such a thing exists for the Instagram app.)
 

Vermifuge

macrumors 68000
Mar 7, 2009
1,992
1,492
I think an .ips is a crash report
yeah the other one fbtelephony must have something to do with tase books messenger or vooip calling through facebook. and this one the instagram is just instagram....

Its like you are running some developer version of the OS
 

donsummersage

macrumors newbie
Original poster
Sep 29, 2018
21
1
yeah the other one fbtelephony must have something to do with tase books messenger or vooip calling through facebook. and this one the instagram is just instagram....

Its like you are running some developer version of the OS
All kinds of these crash reports..for my car, audio sessions, Rhoades vehicular reports,
So not to savay with this stuff so I can't do advanced anything myself on the phone
 

Vermifuge

macrumors 68000
Mar 7, 2009
1,992
1,492
All kinds of these crash reports..for my car, audio sessions, Rhoades vehicular reports,
So not to savay with this stuff so I can't do advanced anything myself on the phone
I really don't know what to tell you.... you might want to condor doing a full restore of the phone
 

donsummersage

macrumors newbie
Original poster
Sep 29, 2018
21
1
Would not be me doing any developer anything..it's a pre pay phone I got..seem hacky or no?
[doublepost=1538261312][/doublepost]
I really don't know what to tell you.... you might want to condor doing a full restore of the phone
It has a kernal that prevents me from factory reset...crazy
[doublepost=1538261356][/doublepost]
Would not be me doing any developer anything..it's a pre pay phone I got..seem hacky or no?
[doublepost=1538261312][/doublepost]
It has a kernal that prevents me from factory reset...crazy
Can't turn off the location of phone either..locked in
[doublepost=1538261411][/doublepost]It's locked in..jeez

Thanks for your time
 

Attachments

DeltaMac

macrumors G4
Jul 30, 2003
10,231
2,688
Delaware
Maybe it's time to try a backup and restore. Might make your iPhone work more normally -- worth a try, anyway.

If your iPhone is locked in to your prepaid service --- would it do any good to direct your questions to that service?
 

donsummersage

macrumors newbie
Original poster
Sep 29, 2018
21
1
instagram, caddilac cue, Rhoades vehicular and more?
Lots of private framework, reverse proxy device? Green tea logger, av/audio framework,,, also says it's on a iphone 8 11os but it's not or wasn't.
[doublepost=1538262071][/doublepost]
Maybe it's time to try a backup and restore. Might make your iPhone work more normally -- worth a try, anyway.
Thanks allot for your advice, will try what everyone says tonight
[doublepost=1538262263][/doublepost]
instagram, caddilac cue, Rhoades vehicular and more?
Odd things coincide, a strange account on Instagram said thingst about iPhone hacks, how he's on Gateway into my phone.. not sure what that means and sorry to get all crazy sounding
[doublepost=1538262695][/doublepost]
Maybe it's time to try a backup and restore. Might make your iPhone work more normally -- worth a try, anyway.

If your iPhone is locked in to your prepaid service --- would it do any good to direct your questions to that service?
It also says my carrier is HOME, don't have other devices besides my car that has open source in it..won't let me connect to The Mobile
 

DeltaMac

macrumors G4
Jul 30, 2003
10,231
2,688
Delaware
Ah, OK. I missed it the first time. From your screen picture --- No sim, so you don't use this "phone" as a cell phone, so it is not activated?
I suppose that an iPhone needs activation (and a working sim chip) before you can do a factory restore. I could be wrong about that.

hmm... If you don't connect to a cell system, what exactly is prepaid about your iPhone?
 

donsummersage

macrumors newbie
Original poster
Sep 29, 2018
21
1
Ah, OK. I missed it the first time. From your screen picture --- No sim, so you don't use this "phone" as a cell phone, so it is not activated?
I suppose that an iPhone needs activation (and a working sim chip) before you can do a factory restore. I could be wrong about that.

hmm... If you don't connect to a cell system, what exactly is prepaid about your iPhone?
I removed the Sim and not using the phome any more..these reports are never ending and seems to transfer phone to phone. The odd activity's, sounds broad but it's a lot to type. Maybe I should get a Web Sniffrr?
[doublepost=1538264922][/doublepost]
Ah, OK. I missed it the first time. From your screen picture --- No sim, so you don't use this "phone" as a cell phone, so it is not activated?
I suppose that an iPhone needs activation (and a working sim chip) before you can do a factory restore. I could be wrong about that.

hmm... If you don't connect to a cell system, what exactly is prepaid about your iPhone?
It's T Mobile pre pay 5s, I do factory reset set and it never does it..still has same info..looked at phone info seems to have a kernal that stops a factory reset on set
 

donsummersage

macrumors newbie
Original poster
Sep 29, 2018
21
1
Did you try that factory reset through iTunes? Or just a settings reset under Settings/General/Reset?

Have you done a local backup of your iPhone (easy to do from iTunes), then tried a restore from Recovery mode?
https://support.apple.com/en-us/HT201263
No I haven't apple I'd is suspended or locked out..seems to be redirected calls to apple..they ask for info appe should not. Ask for a manager they hang up!! No joke.. apple store was odd they didn't want to help much
[doublepost=1538266326][/doublepost]
instagram, caddilac cue, Rhoades vehicular and more?

Also see keyloggers in the analytics allot too
 

DeltaMac

macrumors G4
Jul 30, 2003
10,231
2,688
Delaware
Ah, that does explain some things.
Apple always refuses to help with an iPhone reset, if you can't prove that you own the device, or the AppleID associated with the iPhone is not yours.

If the AppleID is YOURS, then you can get that account reset through AppleCare support. You do need to know the security answers for the account, when you call them.
If the account is NOT yours, then Apple can't help without live contact with the account owner. That can be a big headache for someone who bought a used phone, and the AppleID account was not cleared from the phone before the sale.
 

donsummersage

macrumors newbie
Original poster
Sep 29, 2018
21
1
Ah, that does explain some things.
Apple always refuses to help with an iPhone reset, if you can't prove that you own the device, or the AppleID associated with the iPhone is not yours.

If the AppleID is YOURS, then you can get that account reset through AppleCare support. You do need to know the security answers for the account, when you call them.
If the account is NOT yours, then Apple can't help without live contact with the account owner. That can be a big headache for someone who bought a used phone, and the AppleID account was not cleared from the phone before the sale.
Ok yes it's my phone! The keyloggers are very suspicious and no one could put them in physically but thanks so much for help and input
 

Vermifuge

macrumors 68000
Mar 7, 2009
1,992
1,492
uh, i think this might have been a display model. or some cobbled together phone out of china
 

donsummersage

macrumors newbie
Original poster
Sep 29, 2018
21
1
uh, i think this might have been a display model. or some cobbled together phone out of china

Hey! Chinese keyboard kept popping up..that's a really good point never thought of
..thank you again for your time and input
[doublepost=1538267809][/doublepost]
Hey! Chinese keyboard kept popping up..that's a really good point never thought of
..thank you again for your time and input
Walmart I got it so definitely sounds like maybe it
 

donsummersage

macrumors newbie
Original poster
Sep 29, 2018
21
1
Hey! Chinese keyboard kept popping up..that's a really good point never thought of
..thank you again for your time and input
[doublepost=1538267809][/doublepost]
Walmart I got it so definitely sounds like maybe it

Seen a Thai tokenizer on reports also
[doublepost=1538268205][/doublepost]
It's an iP5s. Did you buy it new (more than 2 years ago), or buy it used somewhere?
It was new , was last year...ot says it's an iPhone 8 and on 11os but it wasn't..think 7 was on..
 
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.