Whats Wrong with My iMac

Discussion in 'iMac' started by austinlallen, Aug 27, 2011.

  1. austinlallen macrumors member

    Joined:
    Jul 30, 2011
    #1
    Hi all!!

    I bought an iMac 27" with a Core i3 Processor with 4 GB Ram

    The last couple of days i have been experiencing internet errors for example:

    1) It Says You are not connected to the internet

    2) The Page Loads but barely

    3) youtube says an error has occurred

    Ive reseted everything throughout my network so thats not the problem

    Ive tried all of this on my MBP and worked fine

    I Tried both Safari and Google Chrome

    Thanks For Replies!!!!1
     
  2. miles01110 macrumors Core

    miles01110

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Location:
    The Ivory Tower (I'm not coming down)
    #2
    Certainly sounds like it's a network problem, especially if offline things on your Mac are working properly.
     
  3. basher macrumors 6502

    basher

    Joined:
    May 27, 2011
    Location:
    Glendale, AZ USA
    #3
    Wired or wireless connection? What O/S? Are you patched to current levels?
     
  4. austinlallen thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 30, 2011
    #4
    Its a Wired Connection and its running 10.7.1 Lion
     
  5. Hamilton1963 macrumors regular

    Joined:
    Jun 19, 2010
    #5
    Try this:

    1- Shut down the computer
    2- Unplug the power cable for 15 seconds
    3- Connect the power cable
    4- Disconnect the Apple Airport (or any router) for 5 seconds
    5- Connect the Apple Airport cable
    6- Turn on the computer
     
  6. synicalx macrumors newbie

    Joined:
    Aug 27, 2011
    #6
    What sort of internet connection do you have? Even if you have reset every network device you've got, theres nothing from stopping your internet dropping out due to a dodgy line or something.
     
  7. hudsonCrossing macrumors member

    Joined:
    Feb 25, 2009
    Location:
    Jersey
    #7

    +1
    had this problem few days ago just that restarted it in safe mode and restart again... problem solved
     

Share This Page