Whats wrong with WoW?

Discussion in 'Mac and PC Games' started by Sambo110, Oct 8, 2009.

  1. Sambo110 macrumors 68000

    Joined:
    Mar 12, 2007
    Location:
    Australia
    #1
    Used to play it fine on 3.1, but now Dalaran takes ages to load and sometimes freezes, forcing me to force quit, and sometimes it runs crap for ages before running good. Is it because of Snow Leopard?

    Ok, now there is something seriously wrong. I can't even play in windowed mode, it kinda freezes until I make it big, but I was playing in windowed mode yesterday!
     
  2. cluthz macrumors 68040

    cluthz

    Joined:
    Jun 15, 2004
    Location:
    Norway
    #2
    I've had some weird freezes in Dalaran too, but they started with 3.22 patch, not with SL.
     
  3. djinn macrumors 68000

    djinn

    Joined:
    Oct 4, 2003
    #3
    I haven't made it to Dalaran yet but I just did a SL upgrade to see how the graphics played. My experience isn't what I thought it would be. The glow effect isn't even working in SL like it did with Leopard. I'm thinking Driver update soon. Also having bad FPS.
     
  4. Peace macrumors Core

    Peace

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Location:
    Space--The ONLY Frontier
    #4
    WoW has been having problems with Dalaran's servers. There's a lot of people there all the time. Considering each player is pinging from a different location I can see why.

    In any case I retired my lvl 78 warrior until the new game comes out. Can't wait to fly around Stormwind and Kalimdore.
     
  5. Vivid.Inferno macrumors 6502

    Vivid.Inferno

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Location:
    Ottawa, ON
    #5
    I've been having bad problems in Dal as well. I never used too. I find it's worse on my 80 Priest than it is on any other toon I have (I have all my toons hearth stones set to Dal for easy access to portals)
     
  6. eXan macrumors 601

    eXan

    Joined:
    Jan 10, 2005
    Location:
    Russia
    #6
    I've never reached lvl beyond 45, so I can't check how Dalaran runs ;)
     
  7. cluthz macrumors 68040

    cluthz

    Joined:
    Jun 15, 2004
    Location:
    Norway
    #7
    I know lots of guildes claim addons like QuestHelper kills Dalaran, so they have to disable QuestHelper if they want to go to Dalaran.

    In rare cases I've had to log on to friends accounts to move them out of Dalaran to be able to log on after patches in order to reach our raids :D
    (hehe I know it's against EULA, but what can you do when we have 23 ppl waiting for two stuck on endless loading screen because they are in Dalaran)
     
  8. Rampant.A.I. macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 25, 2009
    #8
    Questhelper is VERY memory intensive. It can cause some pretty extreme slowdowns.

    I'm glad I read this, since I was having some extremely bad lag/glitching earlier and forgot just how hard Questhelper can slow you down.

    That said, the new patch is kind of screwy as well, so it doesn't help!
     

Share This Page