When Safari loads a web page, does it cut off the address bar?

Discussion in 'iPhone' started by Myiphone7, Sep 30, 2012.

  1. Myiphone7 macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 18, 2010
    #1
    For me I have to scroll up to see the address bar.

    Is that normal?
     
  2. oplix Suspended

    oplix

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Location:
    New York, NY
    #2
    yes its normal. it's trying to use as much screen space as it can. It only does it in landscape mode though.
     
  3. Myiphone7 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 18, 2010
    #3
    For me it can happen in portrait mode.

    Also, where's the time, signal strength, battery, in safari???
     
  4. dontwalkhand macrumors 601

    dontwalkhand

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Location:
    Phoenix, AZ
    #4
    It cuts off only the address bar, time, signal strength and battery are all in the status bar, which should stay up there regardless of what app you're in, unless you're playing a game, or watching a video.
     
  5. Myiphone7 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 18, 2010
    #5
    The bar with time and battery is gone...


    What to do?
     
  6. dontwalkhand macrumors 601

    dontwalkhand

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Location:
    Phoenix, AZ
    #6
    Take a screenshot for us, and upload it here. Power Button + Home button at the same time.

    You can even upload it using the iPhone itself, as iOS 6 supports picture uploading to websites :)
     
  7. Myiphone7 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 18, 2010
    #7
    I took a screen shot few minutes ago, but how do I upload it from the iPhone?
     
  8. dontwalkhand macrumors 601

    dontwalkhand

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Location:
    Phoenix, AZ
    #8
    Make sure you're on the desktop version of MacRumors, then attach it using the "manage attachments" button below the box where you type in the reply.
     
  9. Myiphone7 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 18, 2010
    #9
    Ok
     

    Attached Files:

  10. Myiphone7 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 18, 2010
    #10

    In that picture it looks like I used photoshop.

    It's just a black bar above what you see in the pic.
     
  11. dontwalkhand macrumors 601

    dontwalkhand

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Location:
    Phoenix, AZ
    #11
    Go to the iPhone home screen, and open up the multi-tasking tray, and close out of Safari, and reopen it, does it still do this?
     
  12. Myiphone7 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 18, 2010
    #12
    Fixed!

    Thanks!
     

Share This Page