where is my dock?

Discussion in 'OS X Mavericks (10.9)' started by Donfor39, Oct 23, 2013.

  1. Donfor39 macrumors 65816

    Donfor39

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Location:
    Lanarkshire Scotland
    #1
    only noticable 'gripe' since mavericks install

    my dock which I use autohide at the bottom of the screen has worked brilliant for past 2 years osx10 then mountain lion


    I now find my 'hidden dock' doesnt 'appear' when I hover over the bottom of the screen or at best randomly apppears after hovering for a few times minmum

    Is there any macbook pro users experienced this?
     
  2. illegalprelude macrumors 68000

    illegalprelude

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Location:
    Los Angeles, California
    #2
    Have you tried turning off the hide dock feature and then turning it back on?
     
  3. Donfor39 thread starter macrumors 65816

    Donfor39

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Location:
    Lanarkshire Scotland
    #3
    just tried switching off 'hide dock' it appears when i swipe away from safari then hides when I swipe back to safari:confused:
     
  4. Mac.User macrumors 6502

    Joined:
    Aug 25, 2013
    #4
    Are you using Safari in Full screen mode? if so then the dock is supposed to hide when you do that.
     
  5. DayVe3000 macrumors member

    Joined:
    Jun 28, 2012
    Location:
    England
    #5
    Do you mean the dock seems to be acting abit shy?

    I've found working on two displays that the dock has been intermittently shy - I've had to fight around the bottom of both displays to call the do I at times.

    Disappointing to say the least!
     
  6. 9000 macrumors 6502

    Joined:
    Sep 29, 2013
    Location:
    Hyrule
    #6
    Same.
     
  7. plasticphyte macrumors 6502

    Joined:
    Nov 9, 2009
    #7
    The Dock requires a slow deliberate mouse down action from roughly the middle of the screen when apps are in full screen mode. It's incredibly annoying. But that's the way it goes.
     
  8. DayVe3000 macrumors member

    Joined:
    Jun 28, 2012
    Location:
    England
    #8
    I wasn't referring to full screen mode.

    I've noticed a significant change from ML to M. Very inconsistent, even with a click on the screen first to ensure active display.
     

Share This Page