Why does hard disk show up at IDE?

Discussion in 'MacBook Pro' started by NovemberWhiskey, Jul 25, 2009.

  1. NovemberWhiskey macrumors 68030

    NovemberWhiskey

    Joined:
    May 18, 2009
    #1
    I thought the Bus types were SATA II. When I am in VMware fusion, settings, it shows my bootcamp partition as an IDE disk.
     
  2. Sneakz macrumors 65816

    Sneakz

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Location:
    Toronto, Ontario, Canada
    #2
    Because thats how VMware Fusion chooses emulates the hardware. It doesn't affect performance in any way.
     
  3. NovemberWhiskey thread starter macrumors 68030

    NovemberWhiskey

    Joined:
    May 18, 2009
    #3
    So you are saying that I do have SATA II, but it just shows up that way in Vmware Fusion?
     
  4. qpid macrumors regular

    Joined:
    Oct 18, 2004
    #4
    yep
     
  5. r.j.s Moderator emeritus

    r.j.s

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Location:
    Texas
    #5
    Check System Profiler to see what the actual hardware is.
     

Share This Page