Why does Safari on MacBook hate this website?

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Eldiablojoe, Dec 7, 2015.

  1. Eldiablojoe macrumors 6502a

    Eldiablojoe

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Location:
    West Koast
    #1
    I have been using a 2009 MacBook white unibody since I bought it brand new. I have maintained all the OS X and other updates.

    I use Sarafi, 9.0.1 and I use El Capitan 10.11.1

    Just in the last week or so, there is one, and only one so far, website it does not load. I have loaded it on other machines without issue. In fact, sometimes when I load it on my MacBook, it flashes the website quickly before going to a blank page.

    Anyone know what might be happening?

    Oh- it's the local newspaper's website, the Orange County Register (ocregister dot com).

    Thanks!
     
  2. satcomer macrumors 603

    satcomer

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Location:
    The Finger Lakes Region
    #2
    Your Internet Cache is messed up! So use Safari's Clear Internet cache and try it again!
     
  3. Eldiablojoe thread starter macrumors 6502a

    Eldiablojoe

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Location:
    West Koast
    #3
    Thanks Satcomer. I did that. I added the Develop (Preferences -> Advanced) to my menu bar, cleared the cache (without the troubled site on a tab), then restarted the MacBook. No change, still won't go to that site.
     
  4. Mr. Buzzcut macrumors 65816

    Mr. Buzzcut

    Joined:
    Jul 25, 2011
    Location:
    Ohio
    #4
    It's broken on my iPad so not your machine. Works in Chrome. Probably a coding issue with Safari. Did you try another browser on your machine?
     
  5. Eldiablojoe thread starter macrumors 6502a

    Eldiablojoe

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Location:
    West Koast
    #5
    I'll try FireFox now. I tried Safari on an iPad last night without issue. Yup, worked fine on FireFox.
     
  6. Sirious macrumors 65816

    Sirious

    Joined:
    Jan 2, 2013
    Location:
    United Kingdom
    #6
    It's working fine in the UK in Safari. (on iPad & Macbook)
     
  7. Eldiablojoe thread starter macrumors 6502a

    Eldiablojoe

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Location:
    West Koast
    #7
    Yeah, I just don't get what's going on with mine :(
     
  8. Eldiablojoe thread starter macrumors 6502a

    Eldiablojoe

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Location:
    West Koast
    #8
    Oddly enough, this issue seems to have self-resolved. Starting last night, I have been able to access the page without incident.

    Weird. (Cue: twilight zone theme song).
     

Share This Page