Why does this happen???

Discussion in 'MacBook Pro' started by Goober0311, Mar 5, 2012.

  1. Goober0311 macrumors member

    Joined:
    Sep 22, 2011
    #1
    [​IMG]
    I have my later model 2010 MBP 13 with Lion 10.7.3 hooked up to a 23" ASUS using HDMI. Notice how the symbols of the apps turn to static.
    Why is this.

    I also noticed that I lose connection to my magic mouse every now and them, the computer is only about 2 feet away at max. This didn't start until I started using the Monitor.
     
  2. HeadGear macrumors member

    Joined:
    Feb 21, 2012
    #2
    I struggle using an HP monitor with my magic mouse. I don't know if its giving off some sort of static or what but I do see similar issues.
     
  3. upbraid macrumors member

    Joined:
    Apr 24, 2011
  4. Goober0311 thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 22, 2011
    #4
    What? I am a novice at computer so you need to make that just about Barney style for me.
     
  5. Goober0311 thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 22, 2011
  6. roow110 macrumors regular

    Joined:
    Jul 1, 2011
    #6
    Mouse connection problems don't relate to the monitor usually. It is almost always due to battery issues. If it's below 10% it can start losing connection. If you aren't using the Apple rechargeable batteries, the connection often starts fluctuating when the battery level reaches 60%.
     
  7. Goober0311 thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 22, 2011
    #7
    batteries are good, at 80%. I am more worried about the screen and why that is happening
     

Share This Page