Why is this MacRumors not displaying correctly??

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by bwaadass, Dec 8, 2010.

  1. bwaadass, Dec 8, 2010
    Last edited by a moderator: Dec 8, 2010

    bwaadass macrumors newbie

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Location:
    UK
    #1
    Hello All.

    So I'm running Chrome on my new MacBook Air and since yesterday the MacRumors website doesn't display correctly (see the below screenshot). I also have the same problem on the Guardian website. All other sites I've gone to work fine (Google, Facebook, BBC, Amazon, Yahoo etc etc). Does anyone have an idea why the page might be displaying like this??

    I've tried reloading/re-starting but it hasn't helped.

    Thanks in advance for any suggestions!!

    Here's what The Guardian page looks like (it works fine in Safari but I prefer Chrome). This is really bugging me!!!:
     

    Attached Files:

  2. celticpride678

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Location:
    Boston, MA
    #2
    The stylesheet isn't loading for those two websites. Can you try clearing your cache and try again?

    Are you on a slow Internet connection?
     
  3. GoCubsGo macrumors Nehalem

    GoCubsGo

    Joined:
    Feb 19, 2005
    #3
    I use chrome primarily and haven't had any issues like that.
     
  4. bwaadass thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Location:
    UK
    #4

    Spot on!! I cleared that cache and that fixed it. Thank you very much for taking the time to help me!!!! Cheers.
     

Share This Page