Why the hell is going on??

Discussion in 'MacBook' started by acfusion29, Mar 12, 2009.

  1. acfusion29 macrumors 68040

    acfusion29

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Location:
    Toronto
    #1
    Image attached.

    Never happened before, just started happening recently.

    To fix the error, I gotta scroll away. (This has been happening on Firefox only, any version).
     

    Attached Files:

  2. dukebound85 macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level
    #2
    may be a graphics card issue

    has a restart done anything?
     
  3. acfusion29 thread starter macrumors 68040

    acfusion29

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Location:
    Toronto
    #3
    I hardly restart but I'll do it now. My old MacBook was fine, but then I got this replacement. :mad:
     
  4. tubbymac macrumors 65816

    tubbymac

    Joined:
    Nov 6, 2008
    #4
    I've never had anything like that happen on mine. Definitely get that fixed/replaced by Applecare.
     
  5. Fonzijr1964 macrumors 68000

    Fonzijr1964

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Location:
    Maryland
    #5
    not if its just FF
     
  6. tubbymac macrumors 65816

    tubbymac

    Joined:
    Nov 6, 2008
    #6
    I used FF before Safari 4 came out and didn't get that problem. I don't think it's a FF issue (but then again I was using the beta version for the gesture support and not the official release version).
     
  7. acfusion29 thread starter macrumors 68040

    acfusion29

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Location:
    Toronto
    #7
    When I first got the replacement it wasn't doing it, but I think I started noticing it only when I use Adium (MSN Mac was being really really REALLY stupid, not letting me send messages). Unfortunately I can't turn that off right now cause I need to get in touch with some people from school.
     
  8. techguy1 macrumors regular

    Joined:
    Mar 3, 2008
    Location:
    London
    #8
    Had the same problem in safari 4 on my macbook .. now using forefox beta 3 and problem now solved !?
     
  9. JJP9398 macrumors member

    Joined:
    Jan 31, 2009
    #9
    I have the same problem with my white macbook and safari 4, it usually gets worse the more you use it. I just restart the computer and everything is fine. I didn't have this problem with safari 3 so I just chalked it up to 4 being a beta.
     

Share This Page