Why would email not send?

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by Gix1k, Sep 8, 2009.

  1. Gix1k macrumors 68030

    Gix1k

    Joined:
    Jun 16, 2008
    #1
    My Yahoo acct that I have on iPhone is not sending. I am receiving. All sent mail is going to outbox. I have bounced it. Anyone?
     
  2. bytethese macrumors 68030

    bytethese

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Location:
    Cranford, NJ
    #2
    Have you checked your Outgoing SMTP settings to make sure your username/password is entered?
     
  3. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #3
    Sounds like the server is down. Look at it on your PC or Mac and see if you can send.
     
  4. stridemat Moderator

    stridemat

    Staff Member

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Location:
    UK
    #4
    What is your outbox address settings?

    It should be something like smtp.mail.yahoo.com
     
  5. Gix1k thread starter macrumors 68030

    Gix1k

    Joined:
    Jun 16, 2008
    #5
    Here is what it shows. I have never made a change to smtp settings. This look correct?

    [​IMG]
     
  6. stridemat Moderator

    stridemat

    Staff Member

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Location:
    UK
    #6
    on mine I have a username and password and there is a port 110 listed.

    Are you using POP?? As it would make a difference.
     
  7. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #7
    Well, if your settings are different, there's no need to change them. Just delete the account and add it back. The settings are done automatically.
     
  8. Gix1k thread starter macrumors 68030

    Gix1k

    Joined:
    Jun 16, 2008
    #8

    Odd indeed. I'm going to delete and re-add it. WTH!
     

Share This Page