Wi-Fi Broken?

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by rrm74001, Jul 24, 2014.

  1. rrm74001 macrumors regular

    rrm74001

    Joined:
    Nov 11, 2008
    #1
    Is anyone else having Wi-Fi issues with the beta? My 2008 MacBook Pro can't seem to see/connect to Wi-Fi networks.
     
  2. MaxPayne79 macrumors regular

    Joined:
    Jun 11, 2014
    #2
    I had this problem up until the Monday's DP4 which fixed it. Don't know about the beta1. But what kinda sorta helped was when it your wifi is trying to connect to a network, turn it off and turn it back on, and try to reconnect. This SOMETIMES works. Otherwise, it would connect but sometimes it took 10 or 15 minutes to connect. It was crazy.

    good luck though!
     
  3. AppleFanatic10 macrumors 68030

    AppleFanatic10

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Location:
    Encino, CA
    #3
    I haven't had any problems with wifi so far, but I've heard that people who had the earlier DP's had issues with it.
     
  4. dwfaust macrumors 68040

    dwfaust

    Joined:
    Jul 3, 2011
    Location:
    I am here => [•]
    #5
    I had issues with one of the earlier DP releases - I think it was DP2. The wifi signal was up/down every couple of seconds. The next DP release fixed it. Other than that, I’ve had no issues with wifi on either the DP releases or Beta 1.
     
  5. rrm74001 thread starter macrumors regular

    rrm74001

    Joined:
    Nov 11, 2008
    #6
  6. piller97 macrumors newbie

    Joined:
    Aug 15, 2014
    #7
    I've experienced wifi problems ever since downloading the public preview.
    I connect fine, and it works fine for a while, but eventually it will stop loading.....though it still displays as connected to wifi. The only way to get around it is to turn off wifi then turn it back on.

    Is this what you're experiencing?
     

Share This Page