Wi Fi Not Working After 3.0 Update! iPhone 2G PLEASE HELP ME

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by boyboy53, Jul 7, 2009.

  1. boyboy53 macrumors newbie

    boyboy53

    Joined:
    Jul 7, 2009
  2. boyboy53 thread starter macrumors newbie

    boyboy53

    Joined:
    Jul 7, 2009
    #2
    sorry for double posting, but please, people, i need wifi :'(
     
  3. boyboy53 thread starter macrumors newbie

    boyboy53

    Joined:
    Jul 7, 2009
  4. kaickul macrumors newbie

    Joined:
    Jul 7, 2009
    #4
  5. boyboy53 thread starter macrumors newbie

    boyboy53

    Joined:
    Jul 7, 2009
    #5
    No, i dont have 200$ for a refurbished iphone :( OMG, screw apple, they messed up my iphone, why should i have to pay for their software problems? omg, this sux :(:mad::mad::mad::mad::mad:
     
  6. Ratpack1961 macrumors member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    #6
    What probably happened is some code got corrupted when you upgraded to 3.0 and remained that way when you downgraded.

    The best solution is to use the erase all data and settings button. You'll end up in restore mode then activate and jailbreak again.
     
  7. boyboy53 thread starter macrumors newbie

    boyboy53

    Joined:
    Jul 7, 2009
    #7
    i hope that works, im doing it right now, if not then im gonna go to the apple store and see what they will do
     
  8. boyboy53 thread starter macrumors newbie

    boyboy53

    Joined:
    Jul 7, 2009
    #8
    i hope that works, im doing it right now, if not then im gonna go to the apple store and see what they will do
     
  9. 1rottenapple macrumors 65816

    Joined:
    Apr 21, 2004
    #9
    yeah restart the phone, .
    then general settings, scroll down to the reset option. erase and reset all network settings. same thing happened to my 3gs and my 2g with 3.0... the wifi is not picked up only after the reset of the network settings
     

Share This Page