Wi-Fi problem on 3GS after updating 3.1.2

E.Abdullayev

macrumors newbie
Original poster
Nov 17, 2009
5
0
SOS!!! First of all, hi to all!, thanx for this cool forum :) :) I recently updated my Iphone 3GS from 3.1 to 3.1.2 and I have a little problem. Unfortunately now I cannot connect any Wi-Fi spot to download Cydia and sn0w :( Thats why I cannot unlock my phone, help me please... I had already RESETED NETWORK SETTING and had already RESTORED my phone twice... But even those there is no effect... I'm waiting for answers... Or suggestions... If You have some advices contact with me PLEASE... E.Abdullayev@live.com or leave your comments right here... Please help... MORE TRULY I CAN CONNECT, I mean it is connecting normally and I have WI-FI icon on my statusbar, BUT it seems it is just icon, because when I try to connect YouTube or ITunes or App Store or any site it is written that there is no connection And icon often disappears... :((( I HAVE ALREADY TRIED IT WITH MANY WI FI SPOTS... :((( NOBODY KNOWS SOLUTION??? :((( Thanx for reading, I'm waiting...
 

E.Abdullayev

macrumors newbie
Original poster
Nov 17, 2009
5
0
Keep trying reseting your networking settings and restarting the phone.
Try a few hard resets also.
It should eventually pick it up. If not you'd have to exchange it with Apple.
Thanx bro, but it(my wi fi) worked very well before updating, want to say I think it isn't problem of hardware, maybe cause is software :( And unfortunately I cant do second one :( I'm in another country(Azerbaijan) and bought my phone from the USA :(((
 
Comment

Applejuiced

macrumors Westmere
Apr 16, 2008
40,672
6,531
At the iPhone hacks section.
Yes, I heard alot of people with the same problem.
Hope with the next software update they fix this problem.
You try Holding the home and power button together for 10 or more seconds? I dont know if that will help but worth a try.


Thanx bro, but it(my wi fi) worked very well before updating, want to say I think it isn't problem of hardware, maybe cause is software :( And unfortunately I cant do second one :( I'm in another country(Azerbaijan) and bought my phone from the USA :(((
 
Comment

trssho

macrumors 6502
May 24, 2009
408
37
tRY GOING TO AIRPLANE MODE, THEN RESETTING NETWORK SETTINGS. Worked for me. Oops cap loc!
 
Comment
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.