Wi-Fi Problem with 2.2.1

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by vinay427, Jan 30, 2009.

  1. vinay427 macrumors 6502a

    vinay427

    Joined:
    Sep 18, 2008
    #1
    Hi guys! I just upgraded my 8GB iPhone 3G to 2.2.1 yesterday and have had Wi-Fi issues ever since. I can connect to the network and a check mark comes on next to the network, but in the top it still shows as connected to At&t 3G, not WiFi. All my apps that only work on WiFi don't work either. The odd thing is that now my 1st Gen MBP has the same issue. Thanks in advance for any suggestions!

    EDIT: Right after I posted this I restarted everything (modem, router, all computers, iphone) and now it finally seems to work. Is it possible to delete this thread?
     
  2. Resist macrumors 68030

    Joined:
    Jan 15, 2008
    #2
    Don't you mean 2.2.1 and not 2.21?
     
  3. izibo macrumors 6502

    Joined:
    Oct 6, 2004
    #3
    That may be the most helpful post ever.
     
  4. Resist macrumors 68030

    Joined:
    Jan 15, 2008
    #4
    That may be the most helpful reply ever.
     
  5. jmaquarry macrumors member

    Joined:
    Jan 14, 2009
    #5
    Hmmmm

    Funnily enough i have had exactly the same issue as you describe - and it has become very annoying when my iphone has connected to a wireless network yet will not activate any wifi services or show the wifi icon -

    hmmmm. a solution that seemed to work was restarting my iphone while connected to the network - which tbh is a liiitle less than convenient
     
  6. gjw4u macrumors 6502

    Joined:
    Dec 2, 2008
    Location:
    Switzerland
    #6
    I believe that after any update, a restart is always a good thing to do.
     
  7. vinay427 thread starter macrumors 6502a

    vinay427

    Joined:
    Sep 18, 2008
    #7
    Edited, thanks!
     

Share This Page