iPhone Wifi and data signal lost time to time

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by elisa2012, Dec 13, 2012.

  1. elisa2012 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 11, 2012
    #1
    Hi, Using redsnow, I restored iOS 6.0.1 and jailbreak and unlock the iPhone 3GS. Everything went success. However, it keep losing carrier signal and wifi. This is happening every other 2/3 minutes. What's the problem?
     
  2. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World
  3. elisa2012 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 11, 2012
    #3
    I am sorry, what is BB agan ..
     
  4. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #4
    baseband

    What did you use to unlock it on iOS6.
    If you used Ultrasn0w, it has not been properly updated for iOS6, so that is why you are having poor performance.
     
  5. elisa2012 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 11, 2012
    #5
    I mean I updated iOS 5.0.1, I used ultrasn0w to unlock. I used redsn0w to jailbreak.

    So I don't know how to see which BB, but it's iOS 5.0.1
     
  6. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #6
    That is your firmware

    Settings/General/About/Modem Firmware = your baseband

    I would pursue an IMEI unlock from carrier who sold the phone or grey market vendor
     
  7. elisa2012 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 11, 2012
  8. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
  9. elisa2012 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 11, 2012
    #9
    I haven't installed iPad BB, while jailbreaking iPad BB was unchecked (I am sure on this)
     

Share This Page