Wifi and Text Messages iPhone 5

Discussion in 'iPhone' started by STC1709, Sep 21, 2012.

  1. STC1709 macrumors 6502

    Joined:
    May 27, 2009
    #1
    2 Issues I'm having......

    1. My phone is having a hard time connecting back to wifi in my house. I'd connect originally type password in and then it works fine but as soon as its disconnected or my phone goes off I have to go back in an type the password in. If I leave the house and come back I have to do the same. Before on the iPhone 4 the phone would automatically connect no matter what.

    2. text messages. Before if i was in the middle of a text and a new text came in the phone would make the sound and the number 1 would show up in left hand corner, now the freakin banner comes down at the top which is never did before. On iPhone 4 the banner only came down if I wasn't already in the text message app.

    anyone know how to fix it or if anyone else is experiencing the same issue.
    thanks in advance
     
  2. Mliii macrumors 65816

    Mliii

    Joined:
    Jan 28, 2006
    Location:
    Southern California
    #2
    Regarding number 1,

    1. Turn off WiFi
    2. Turn on WiFi
    3. Select "Other" - not YOUR network
    4. Manually type in YOUR network name
    5. Select the password type and then enter your password

    Let us know if this works.
     
  3. STC1709 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    May 27, 2009
    #3
    Thanks so far so good
     
  4. DUDEMANGUY5 macrumors regular

    Joined:
    Apr 8, 2010
    #4
    About #2
    It's iOS 6. The same happens on my iPhone 4S
     
  5. extraextra macrumors 68000

    extraextra

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Location:
    California
    #5
    Yeah this is annoying. If anyone knows a fix for this that'd be great... but I'm thinking there isn't one. :(
     
  6. STC1709 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    May 27, 2009
    #6
    agreed, me too

    Thanks
     
  7. orange42 macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 12, 2009
    #7
    #2 is quite annoying. I guess it's in iOS 6 thing that I hope gets fixed.
     

Share This Page