WIFI cannot se 5GHz networks

Discussion in 'macOS Sierra (10.12)' started by kissmo, Aug 20, 2016.

  1. kissmo macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 29, 2011
    Location:
    Budapest, Hungary
    #1
    After the beta 6 my iMac mid 2011 cannot see at all my 5GHz network.

    Does anyone have similar problems?

    PS. Sorry for the typo in the Thread.....
     
  2. grahamperrin macrumors 601

    grahamperrin

    Joined:
    Jun 8, 2007
    #2
    Can you reproduce the symptom with Recovery OS?

    Side note: to edit the title of your topic, ignore the Edit button. Instead, use the obscure cog icon.
     
  3. kissmo thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 29, 2011
    Location:
    Budapest, Hungary
  4. kissmo thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 29, 2011
    Location:
    Budapest, Hungary
    #4
    Very weird! When I opened Airport Utility from the iMac which runs Sierra - and configured the 5GHz from it - then I was able to detect it.


    Very strange because I tried re configuring the Airport Extreme from a mac mini running El Cap. and still I wasn't able to detect from Sierra the 5GHz signal.

    Just an FYI in case someone runs into the same weird thing.
     
  5. dictoresno macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #5
    im seeing my 5Ghz network just fine on my 2010 MBP.
     
  6. grahamperrin macrumors 601

    grahamperrin

    Joined:
    Jun 8, 2007
    #6
    Yeah, some hardware can be less pernickety about network environments.
     
  7. kissmo thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 29, 2011
    Location:
    Budapest, Hungary
    #7
    Yeah.... well.... When my iMac dies I will do a full replace - AE included.
    And money has to show up somehow :)
     

Share This Page