WIFI issue and clock with wrong time after using Boot Camp

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by McGiord, Sep 14, 2007.

  1. McGiord, Sep 14, 2007
    Last edited: Jan 30, 2011

    McGiord macrumors 601

    McGiord

    Joined:
    Oct 5, 2003
    Location:
    Dark Castle
    #1
    Hi,

    i have a MacBook 2.0Ghz with OSx 10.4.10 and BootCamp 1.4, running windows XP pro.

    Everytime I restart my Mac back to OSX after using Windows my WIFI connection it's not able to get me to the internet, I use an Airport Extreme.

    And the clock always shows a wrong time.

    Please let me know what to do to fix it.

    Thanks
    ________
    V transmission
     
  2. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #3
    Making sure the AppleTime process is running in Windows and OS X's NTP synchronization works as well.

    flopticalcube's solution looks a lot nice though.
     
  3. repeater75 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 14, 2007
    #4
    I have the same issue. Macbook C2D 2.16 ghz with 10.4.10.

    I installed Bootcamp with winxp. Winxp has correct time, but after booting back into OS X, it has the wrong time displayed. I also access the BootCamp drive using Parallels 3 (latest official build).

    Wonder what the problem is...

    It seems the fix posted was for when the time if wrong in Winxp. I checked and my mac is set to update time from the network.
     

Share This Page