Become a MacRumors Supporter for $25/year with no ads, private forums, and more!
  • Did you order new AirTags? We've opened a dedicated AirTags forum.

AnotherBrian

macrumors regular
Original poster
Jun 29, 2010
134
0
Lately when I'm at home I will look up and see I'm not on wifi anymore, I will be on cellular. It won't connect back to wifi unless I restart. I have a iPad and it always stays connected to the wifi, no cellular on it. I have a feeling it's a tweak I installed because I have never had this issue before. My network has aways been reliable. The issue has been going on for at least a week or more.

Just wondering if anyone else has had this issue. I'm on 6.1, didn't update to 6.1.2 because my jailbreak seemed to be very stable and didn't want to cause in issues with reinstalling everything again.

My router is the latest AirPort Extreme.
 

darricksailo

macrumors 601
Dec 18, 2012
4,353
113
Lately when I'm at home I will look up and see I'm not on wifi anymore, I will be on cellular. It won't connect back to wifi unless I restart. I have a iPad and it always stays connected to the wifi, no cellular on it. I have a feeling it's a tweak I installed because I have never had this issue before. My network has aways been reliable. The issue has been going on for at least a week or more.

Just wondering if anyone else has had this issue. I'm on 6.1, didn't update to 6.1.2 because my jailbreak seemed to be very stable and didn't want to cause in issues with reinstalling everything again.

My router is the latest AirPort Extreme.

iOS 6.1 fixed all the wifi problems I had with iOS 6.0.1. It would be helpful if you listed your tweaks out
 
Comment

erichess22

macrumors regular
Feb 25, 2013
118
0
Lately when I'm at home I will look up and see I'm not on wifi anymore, I will be on cellular. It won't connect back to wifi unless I restart. I have a iPad and it always stays connected to the wifi, no cellular on it. I have a feeling it's a tweak I installed because I have never had this issue before. My network has aways been reliable. The issue has been going on for at least a week or more.

Just wondering if anyone else has had this issue. I'm on 6.1, didn't update to 6.1.2 because my jailbreak seemed to be very stable and didn't want to cause in issues with reinstalling everything again.

My router is the latest AirPort Extreme.

might just be your wifi, try to reset your router. (unplug and replug it)
 
Comment
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.