WiFi iTunes Sync in iOS 5 beta

Discussion in 'iPhone' started by j-a-x, Jun 7, 2011.

  1. j-a-x macrumors 65816

    j-a-x

    Joined:
    Apr 15, 2005
    Location:
    Houston, Texas
    #1
    Does anybody know how wifi sync works in iOS 5? I have iTunes 10.5 installed and when I go into settings->general->iTunes Sync on my iPhone it says "sync will resume when Jax's Macbook is available". However my macbook is available on wifi and iTunes is open. The only way I can get it to sync is via USB. Anybody know if this feature is available in the beta?
     
  2. dhy8386 macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 13, 2008
    #2
    Not available in b1
     
  3. RafaelT macrumors 65816

    RafaelT

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Location:
    Lakeland, FL
  4. jauhari macrumors regular

    jauhari

    Joined:
    Mar 20, 2007
    #4
    So on iOS 5 Beta 1 Sync trough Wi-Fi not available yet?
     
  5. heisenberg123 macrumors 603

    heisenberg123

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Location:
    Hamilton, Ontario
    #5
    correct
     
  6. Danielsan macrumors newbie

    Joined:
    Apr 28, 2011
    #6
    wow.. that's gay.
    I was scratching my head on this one too.
     
  7. ghostlyorb macrumors 6502a

    ghostlyorb

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Location:
    Virginia, USA
    #7
    I was surprised too.. but it should be out soon!
     
  8. sectime macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 29, 2007
    #8
    did it hurt??
     
  9. Pez555 macrumors 68000

    Pez555

    Joined:
    Apr 18, 2010
  10. Krandor macrumors 6502

    Joined:
    Jul 15, 2010
    #10
    You haven't participated in betas before have you? Rarely are all new features available on day 1 but are normally added as betas go on and they are ready for testing. Nothing unusual or surprising here.
     
  11. ulbador macrumors 68000

    ulbador

    Joined:
    Feb 11, 2010
    #11
    It's one of the first things listed in the release notes
     
  12. Howard Brazee macrumors 6502

    Howard Brazee

    Joined:
    Oct 24, 2006
    Location:
    Lafayette CO
    #12
    Beta's over now, but I get this message.
     

Share This Page